Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Фонд соціального страхування

03 Січня, 2023 р., 15:54
Функції та завдання Фонду соціального страхування України за загальнообов’язковим державним соціальним страхуванням у зв’язку з тимчасовою втратою працездатності та від нещасного випадку передаються Пенсійному фонду України.
03 Січня, 2023 р., 13:48
З початку війни на підприємствах України зафіксовано 771 постраждалий внаслідок бойових дій працівник (+9 за останній тиждень).
03 Січня, 2023 р., 13:30
Мільйони українських працівників залишаються захищеними у разі настання страхового випадку попри повномасштабне вторгнення. Зокрема, страхові гарантії зберігаються для молодих батьків.
02 Січня, 2023 р., 13:27
Право на отримання лікарняних і декретних допомог зберігається для всіх працівників, навіть якщо їх роботодавці не можуть дотриматись процедури нарахування виплат через бойові дії.
23 Грудня, 2022 р., 15:21
21 грудня поточного року Фондом соціального страхування України було погашено заборгованість з виплати допомог по тимчасовій втраті працездатності і по вагітності та пологах. Виплати вчасно та в повному обсязі здійснюються на всій території України, де це можливо в умовах воєнного стану і бойових дій.
23 Грудня, 2022 р., 15:19
Під час реорганізації системи соціального страхування, що розпочнеться з 01 січня, застраховані особи, потерпілі на виробництві та їх родини мають бути вчасно забезпечені повним обсягом гарантованих законодавством виплат і допомог. А фінансування щомісячних страхових виплат пройти безперебійно для всіх отримувачів. На цьому 22 грудня наголосили учасники ініційованої виконавчою дирекцією та правлінням Фонду соціального страхування України наради. Участь у заході взяли члени правління ФССУ, представники Пенсійного фонду України та керівний склад виконавчої дирекції ФССУ.
21 Грудня, 2022 р., 16:44
Щомісяця потерпілі внаслідок нещасних випадків на виробництві або професійних захворювань, а також члени їх родин вчасно отримують від Фонду соціального страхування України страхові виплати.
21 Грудня, 2022 р., 16:44
Фонд соціального страхування України здійснив фінансування одноразової допомоги за загальнообов’язковим державним соціальним страхуванням для родини акушера-гінеколога з Київської області, який помер внаслідок гострого професійного захворювання на COVID-19.
21 Грудня, 2022 р., 16:43
Попри воєнний стан допомога від Фонду соціального страхування України на час лікування продовжує зростати. За підсумками одинадцяти місяців 2022 року за кожен день перебування на лікарняному ФССУ у середньому виплачує допомогу у розмірі 431,42 гривні – це на 58,7 гривні більше, ніж за той же період минулого року.
21 Грудня, 2022 р., 16:42
Поранення чи смерть внаслідок бойових дій під час виконання посадових обов’язків є страховим випадком – Фонд соціального страхування України гарантує виплати і медико-соціальні послуги для всіх українських працівників, які постраждали на роботі через російську агресію.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь