Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

02 Лютого, 2023 р., 15:18
Українці, які були змушені залишити країну у зв’язку з війною, часто наражаються на ризик трудової експлуатації як під час пошуку, так і під час роботи за кордоном.
01 Лютого, 2023 р., 08:26
Семенівська міська рада повідомляє, що Всеукраїнська Асоціація органів місцевого самоврядування «Асоціація об’єднаних територіальних громад» спільно з Всеукраїнською громадською організацією «Національна асоціація сільськогосподарських дорадчих служб України» проводить опитування ветеранів/ветеранок для виявлення зацікавлених у створенні та розбудові сімейних фермерських господарств. Це опитування проводиться з метою подальшого наданням ветеранам і ветеранкам війни, які зацікавлені у створенні та розбудові сімейних фермерських господарств, інформаційно-консультаційного супроводу і навчання основам фермерства і кооперації.
30 Січня, 2023 р., 09:12
АМУ звернулась до Прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля з закликом зупинити списання коштів  з рахунків підприємств теплоенергетики монополістом «Нафтогаз Трейдинг», адже таке списання  призведе до зриву опалювального сезону.
27 Січня, 2023 р., 09:57
Сьогодні в Україні і світі відзначають Міжнародний день пам’яті жертв Голокосту.
25 Січня, 2023 р., 11:52
«Гвардія наступу» - це професійні штурмові бригади МВС. Команди бійців-патріотів, які прагнуть винищити ворога та звільнити окуповані землі України. 
25 Січня, 2023 р., 09:55
Керуючись Наказом Міністерства регіонального розвитку , будівництва та житлово-комунального господарства України від 05.06.2018 № 130  КП " Ревна" доводить до відома споживачів інформацію про намір здійснити зміну тарифів (або встановити тарифи) на послуги з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення, водовідведення .
24 Січня, 2023 р., 10:33
Пробація — це система заходів кримінально-правового реагування, які альтернативні покаранню у вигляді позбавлення або обмеження волі. У світі вона існує вже більше 200 років, але для України це відносно нова система, адже Закон «Про пробацію» був ухвалений в 2015 р.
22 Січня, 2023 р., 11:18
Прийміть щирі вітання з нагоди величного свята українського народу – Дня соборності України!
20 Січня, 2023 р., 11:00
Згідно ст. 65 Закону України «Про судоустрій і статус суддів» присяжним може бути громадянин України, який досяг тридцятирічного віку і постійно проживає на території, на яку поширюється юрисдикція відповідного окружного суду, якщо інше не визначено законом.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь