Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

15 Грудня, 2021 р., 16:08
Станом на 1 грудня поточного року побутові клієнти ТОВ «Чернігівгаз Збут», що працює під брендом «ТВІЙ ГАЗЗБУТ», скоротили прострочену заборгованість за використаний природний газ на 23% в порівнянні з аналогічним періодом минулого року. Натомість у бізнес-сфері зросли обсяги прострочених оплат.
15 Грудня, 2021 р., 13:09
Щиро вітаю Вас із професійним святом – Днем працівників суду!
15 Грудня, 2021 р., 12:58
З метою попередження злочинності як з боку дітей, так і проти них, стимулювання відповідальності батьків за виховання та розвиток дітей, законодавством України про охорону та захист прав дитини встановлено відповідальність за факти перебування дітей без супроводу дорослих у вечірній час на вулиці.
15 Грудня, 2021 р., 12:49
АТ «Чернігівгаз» приступив до реалізації трьох проектів редизайну газорозподільних мереж регіону – по ГРС Булахів, ГРС Заїзд та ГРС Івківці.  В інвестиційній програмі на найближчі три роки на них передбачено 13 мільйонів гривень. Здійснення цих проектів дозволить зменшити витрати на утримання газорозподільних мереж на 2,5 млн грн на рік. Це стане результатом демонтажу надлишкогово обладнання та зменшення витрат технологічного газу.
15 Грудня, 2021 р., 11:05
Оформити діяльність із перевезення пасажирів, небезпечних вантажів чи відходів залізничним чи повітряним транспортом не так вже й важко. Головне — усе про те, як це зробити, можна знайти на одному ресурсі — Гіді з державних послуг.  Зібрали для вас добірку послуг на Гіді про перевезення залізничним та авіаційним транспортом:
15 Грудня, 2021 р., 10:55
У 2021-му році на виконання заходів Комплексної Програми підтримки розвитку агропромислового комплексу Чернігівської області на 2021-2027 роки за напрямом передача нетелей багатодітним сім’ям, які проживають у сільській місцевості, з обласного бюджету виділено 90 тис. грн. для придбання двух нетелів для багатодітних сімей Семенівської громади.
14 Грудня, 2021 р., 11:22
Чорнобильська катастрофа – найбільша в історії світової ядерної енергетики. Трагедія залишила опалимий слід у серцях усіх українців. Ті, хто з перших хвилин катастрофи стали на боротьбу з невидимим ворогом – справжні герої. Ліквідатори Чорнобильської катастрофи – приклад самопожертви та повної самовіддачі.
14 Грудня, 2021 р., 10:47
15 грудня о 10-00 годині в залі засідань адміністративної будівлі відбудеться позачергове засідання виконавчого комітету Семенівської міської ради, на якому планується розглянути наступні питання:

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь