Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Хоробрим серцям присвячується

Дата: 15.02.2019 07:43
Кількість переглядів: 6729

Фото без опису15 лютого 2019 року виповнюється 30 років коли останній радянський солдат покинув територію Афганістану. До дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав і річницею виведення  військ з Афганістану у центральній районній бібліотеці пройшла зустріч за круглим столом «Хоробрим серцям присвячується» з учасниками бойових дій: головою районного відділення Української Спілки воїнів Афганістану Мхітаряном С.Г., заступником голови Салімоном В.В. та Соколом В.І.

Зустріч мала на меті привернути увагу спільноти не тільки до Афганської війни як трагедії, а й до людей, які її пройшли, історії їх мужніх вчинків. Розмовляли про життя до війни, під час та після. Присутні почули цікаві розповіді воїнів-афганців про війну із «середини»: про те, що людина робить на війні і що війна робить з людиною. Коли молоді воїни попадають до Афгану, перші їх враження, життя у підрозділах, відносини з місцевим населенням і взагалі про страшні реалії війни.

В читальному залі розкрита книжково-ілюстративна виставка «Уклін – живим, полеглим слава». Всі присутні ознайомились з бойовими фотокартками воїнів - афганців.

Війна, яка була — це досвід для нашої держави, який ми повинні пам'ятати і не забувати. Сьогодні цей досвід дуже потрібний нашій країні, адже та війна яка була 30 років тому, і зараз те, що відбувається у нас на Сході країни, про це потрібно розказувати. І наш захід якраз є нагадуванням про те, що таке війна і чим вона може закінчуватися.

 

Васильченко І., провідний бібліотекар ЦРБ



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь