Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

27 Липня, 2024 р., 08:00
Шановні медичні працівники, ветерани охорони здоров’я Семенівської громади! Щиро вітаю вас із професійним святом – Днем медичного працівника. Прийміть щирі вітання та сердечну подяку за вашу благородну працю, високу професійність, моральність та лікарську честь.
26 Липня, 2024 р., 12:51
Відповідно до рішення сесії міської ради від 20 грудня 2018 року №277 «Про затвердження Порядку дій міської ради щодо виявлення, обліку, зберігання безхазяйного майна, визнання спадщини відумерлою та прийняття такого майна у комунальну власність Семенівської міської ради» (зі змінами) відділ комунального майна та правового забезпечення Семенівської міської ради повідомляє про виявлення та взяття на облік безхазяйного нерухомого майна, а саме:
25 Липня, 2024 р., 10:10
В селі Жадове на даний час проводяться роботи з встановлення модульних будинків. Характеристика будинка: окремі будинки, дві жилі кімнати, санвузол, кухня, твердопаливний котел. Буде підключено електрику, воду, каналізацію. За проживання сплачуються лише комунальні платежі. Можливе додаткове обладнання меблями
24 Липня, 2024 р., 15:55
Забезпечення послуг місцевим мешканцям, посилення безпеки та підтримка Збройних сил України – для громад Чернігівщини сьогодні це пріоритетні питання
24 Липня, 2024 р., 15:33
Другий відділ Новгород-Сіверського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Чернігівської області ЗАПРОШУЮТЬ КАНДИДАТІВ НА ВІЙСЬКОВУ СЛУЖБУ ЗА КОНТРАКТОМ до Збройних Сил України
24 Липня, 2024 р., 10:27
З початку воєнних дій близько 7,7 мільйона українців були змушені покинути домівки й переїхати в інші регіони України та за кордон. У зв’язку з цим для внутрішньо переміщених осіб та осіб-мігрантів зростають  ризики примусової праці та потрапляння в ситуацію торгівлі людьми. Конвенція Міжнародної організації праці про примусову чи обов’язкову працю № 29, визначає примусову працю як будь-яку роботу чи службу, яку вимагають від якої-небудь особи під загрозою покарання і для якої ця особа не запропонувала добровільно своїх послуг.
23 Липня, 2024 р., 11:44
Міжнародна організація ZOA розпочинає проєкт з фінансової допомоги для придбання дров паливних для домогосподарств з ВПО. Проєкт орієнтований виключно на домогосподарства з ВПО, що отримали даний статус після 24.02.2022 та використовують дров`яне опалення.   Важливо! Розглядаються тільки звернення від домогосподарств ВПО, що перемістились у приймаючу громаду та фактично постійно там проживають і не можуть повернутися до своїх домівок через триваючі бойові дії, обстріли, втрату чи пошкодження житла.   Для участі просимо звернутися за цим номером телефону і залишити заявку.  +380973197160. 
23 Липня, 2024 р., 08:12
▶️Всього планується  надати 5273 набри. Ми прагнемо зробити цей процес максимально комфортим для вас, тож надаємо відповіді на найпоширеніші запитання.
19 Липня, 2024 р., 09:38
Умови, механізм виплати роботодавцям компенсації фактичних витрат за облаштування робочих місць працевлаштованих осіб з інвалідністю, а також її строки та розмір, визначено Порядком надання роботодавцям компенсації фактичних витрат за облаштування робочих місць працевлаштованих осіб з інвалідністю, який затверджено постановою Кабінету Міністрів України від 22 серпня 2023 року № 893 (далі – Порядок № 893).

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь