Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

11 Червня, 2024 р., 10:57
Департамент агропромислового розвитку Чернігівської обласної військової адміністрації спільно з Центром професійних бухгалтерів (Метелиця В.М.) організовує навчальні заходи в рамках реалізації завдань Департаменту.
11 Червня, 2024 р., 08:34
Семенівська міська рада інформує населення громади про можливість отримання додаткової підтримки у вигляді субсидії на придбання пічного побутового палива. Для цього необхідно звернутися до відділу обслуговування громадян №12 Головного управління Пенсійного фонду України.
05 Червня, 2024 р., 08:10
Поліція та представники територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) мають право вимагати у чоловіків віком 18-60 років пред’явити військово-облікові документи разом з документами, що посвідчують особу. Самі поліцейські не вручають повісток, а лише забезпечують порядок під час вручення повістки уповноваженими представниками, зокрема ТЦК та СП. Хто може вручати повістки Якщо коротко, то робити це можуть представники ТЦК та СП, державних (військових) адміністрацій, місцевих (міських, сільських, селищних) рад, роботодавців — але важливо, що лише на території, на яку поширюються їхні повноваження. Умовно кажучи, голова одного селища не має прав приїхати вручати повістки в інше селище. Так само, якщо повістку вручає роботодавець, то може це робити тільки на території установи чи підприємства.
04 Червня, 2024 р., 14:58
Згідно з постановою Верховної Ради України від 1 червня 2021 року № 1490-ІХ 4 червня в Україні є Днем вшанування пам’яті дітей, які загинули внаслідок збройної агресії Російської Федерації проти України.
04 Червня, 2024 р., 08:00
Сержант Віталій Іванов народився 9 серпня 1968 року в смт Явас Зубово-Полянського району (Мордовія). З часом переїхав до України, де у 1984 році закінчив 8 класів Граденицької школи №1 на Одещині. Протягом 1986-1988 років проходив строкову військову службу, потім переїхав у село Хотіївка Семенівської громади, де надалі проживав. До початку повномасштабного ворожого вторгнення неодноразово брав участь у навчальних зборах військовозобов’язаних, довгий час працював різноробом у ДП «Семенівкарайагролісгосп».
03 Червня, 2024 р., 11:33
Семенівська міська рада повідомляє про те, що проводиться моніторинг доступності інформації та публічних послуг для маломобільних груп населення, зокрема осіб з інвалідністю, у сфері соціального захисту.
30 Травня, 2024 р., 12:39
Військові мають право на пільги за кредитними зобов'язаннями. Вони стосуються звільнення від сплати відсотків, а також штрафів чи пені за несвоєчасну сплату платежів за кредитом. Але буває, що відсотки продовжують нараховувати, а згодом військовий отримує судовий позов про стягнення боргу. Розповідаємо чому так відбувається і що робити у таких випадках. На які кредитні пільги мають право військові і скільки вони діють На період дії особливого періоду військовослужбовці, а також їхні дружини/чоловіки мають право на:
30 Травня, 2024 р., 12:38
Подолання незадекларованої праці є складним завданням, вирішення якого, як показує досвід діяльності Держпраці упродовж всього часу її існування, не є виключною проблемою держави або одного державного органу. Незадекларована праця зачіпає інтереси всіх учасників ринку і цілого ряду державних органів.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь