Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

16 Березня, 2024 р., 08:01
Народився Тетяненко Євген 12 грудня 1993 року в селі Прибинь, Корюківського району Чернігівської області.
16 Березня, 2024 р., 08:00
Клименко Павло Сергійович народився 14 лютого 1988 року у місті Семенівка Чернігівської області. Навчався Павло у місцевій загальноосвітній школі №3, а після її закінчення вступив до Харківського політехнічного університету на спеціальність «медичне обладнання». Не закінчив навчання у Харківському ВНЗ і перевівся до Одеського університету фінансів на заочну форму навчання.
15 Березня, 2024 р., 12:33
Спортивну школу незалежно від місця проживання можна відвідувати особам 6 – 18років, учням які виконали нормативи з загальнофізичної та/або фізичної підготовки, встановлені навчальними програмами та не мають медичних протипоказань.
15 Березня, 2024 р., 10:40
Проводиться реєстрація жінок віком 25-60 років з числа внутрішньо переміщених осіб, які на даний час фактично проживають на території Семенівської міської територіальної громади, для отримання базових жіночих гігієнічних наборів.
15 Березня, 2024 р., 08:34
6 березня Український ветеранський фонд Мінветеранів починає відбір заявок на програму фінансування ветеранського бізнесу “Варто почати власну справу”.
14 Березня, 2024 р., 15:18
Шановні підприємці, підприємниці та представники бізнесу Чернігівської області!
13 Березня, 2024 р., 16:44
Семенівська міська рада повідомляє про можливість прийняття участі у грантових програмах для створення або розвитку тепличного господарства, садівництва, ягідництва та виноградарства. В разі зацікавленості просимо повідомити відділ економіки та соціального захисту Семенівської міської ради (23 кабінет, 2 поверх будинку культури).
12 Березня, 2024 р., 15:58
В Україні запускають ініціативу «Шкільний урок волонтерства», яка покликана надихнути підлітків займатися волонтерською діяльністю. В школах пройдуть 45-хвилинні уроки, на яких досвідчені волонтери/активісти/вчителі розкажуть, що таке волонтерство та поділяться інструментами, які допоможуть школярам долучитися до волонтерського руху. 
12 Березня, 2024 р., 12:22
Семенівська міська рада Новгород-Сіверського району Чернігівської області запрошує на роботу до КНП «Семенівська міська лікарня» лікарів за спеціальностями: невролог, хірург, анестезіолог, терапевт, інфекціоніст, акушер-гінеколог, ортопед-травматолог, офтальмолог, ендокринолог, педіатр, рентгенолог.
12 Березня, 2024 р., 12:12
   Перевагами Особистого кабінету Чернігівської філії «Газмережі» вже користуються понад 13 тисяч споживачів – адже це швидко, зручно та надійно!   Відтепер в особистому кабінеті доступною є передача показань за двома або більше лічильниками, які підв’язані до одного особового рахунку. Щоб передати показання по усім наявним лічильникам потрібно перейти до Особистого кабінету за посиланням https://my.grmu.com.ua/, далі обрати кнопку «Внести показання» та у відповідному вікні зазначити обсяги спожитого газу.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь