Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

28 Травня, 2024 р., 09:07
З метою стабілізації та збереження функціонування енергетичної системи України в умовах дефіциту потужності, для уникнення застосування аварійних відключень в електричних мережах, зокрема і у Семенівській громаді, просимо обмежити споживання електричної енергії в години пікових навантажень (з 8:00 до 11:00 та з 17:00 до 23:00 години),
23 Травня, 2024 р., 12:57
Товариство з обмеженою відповідальністю «СЕМЕНІВКА АГРО ПЛЮС»  інформує вас про проведення технологічних операцій з обприскування сільськогосподарської культури озимий рапс (препарат з діючою речовиною Тиаклоприд) на своїх полях  в адміністративних межах с.Погорільці, м. Семенівка.
23 Травня, 2024 р., 10:02
✅Дана ініціатива покликана створити максимально сприятливе та безпечне освітнє середовище для всіх учасників освітнього процесу там, де це є наразі можливим.       На жаль, сьогодні діти змушені переривати навчання через численні повітряні тривоги або взагалі навчатися дистанційно через відсутність належно облаштованих укриттів.       📌Протягом наступних 10 місяців буде тривати активна робота над облаштуванням 25 укриттів у 6 цільових громадах, серед яких: Сновська, Городнянська, Корюківська, Тупичівська, Семенівська та Новгород-Сіверська.       Так, зокрема у Семенівській громаді планується облаштувати укриття в одній зі шкіл.   Проєкт «Навчатися безпечно: укриття для дітей та освітян Чернігівщини» реалізується Громадською організацією «ЛАМПА» у межах програми «Разом заради підтримки», що виконується Фондом Східна Європа за підтримки Гуманітарного фонду для України   @ Управління ООН з координації гуманітарних справ/ OCHA Ukraine     #UkraineHumanitarianFund #InvestInHumanity
15 Травня, 2024 р., 14:36
Не за горами літо – пора сезонного підробітку. Завершення навчального року і бажання допомогти країні та родині стимулює все більше підлітків шукати роботу. 
13 Травня, 2024 р., 16:10
З метою аналізу стану та умов ведення бізнесу спричинених війною, визначення потреб підприємців регіону ГО "Ліга ділових та професійних жінок України" у партнерстві з Проєктом DataUAction проводить онлайн-опитування представників мікро-, малих та середніх підприємств області. Це не просто анкета – це шанс для бізнесу поділитися власним унікальним досвідом та зробити свій голос почутим, це можливість побудувати прямі зв’язки і залучити ресурси міжнародних партнерів.
13 Травня, 2024 р., 12:04
13 травня минає річниця з дня загибелі у жорстокій війні двох наших земляків, семенівських прикордонників: старшого сержанта Осипенко Миколи Михайловича та сержанта Гуль Володимира Петровича. 
13 Травня, 2024 р., 10:48
Народився Грачов Максим Валентинович 6 січня 1986 року у місті Семенівка Чернігівської області.
12 Травня, 2024 р., 08:00
Казарян В’ячеслав Артурович народився 23 червня 2000 року у місті Семенівка Чернігівської області. Після закінчення місцевої загальноосвітньої школи № 1 В’ячеслав вступив до Національного університету «Чернігівська політехніка».
10 Травня, 2024 р., 16:28
У зв’язку з постійними обстрілами з боку російської федерації Семенівської громади, є велика ймовірність забруднення території вибухонебезпечними предметами, у тому числі територій кладовищ.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь