Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

11 Квітня, 2024 р., 15:03
Презентація "Сприяння зайянтості осіб з інвалідністю : вимоги закону і стимули для бізнесу"
09 Квітня, 2024 р., 11:20
Семенівською міською радою Новгород-Сіверського району Чернігівської області 08 квітня 2024 року, з метою продажі об’єкта нерухомого майна  в електронній системі, проведено конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності для проведення незалежної оцінки майна комунальної власності Семенівської міської територіальної громади.
08 Квітня, 2024 р., 09:38
Прикордонна територія Семенівської громади потребує підсилених заходів безпеки для її мешканців. Питання покращення стану укриттів є пріоритетним напрямком роботи міської ради. Проблема полягає у відсутності державної фінансової підтримки у 20-кілометровій зоні  від кордону з рф.  Постійний пошук альтернативних джерел фінансування ремонтних робіт дає свої результати. Минулого року громада зустрічала латвійців, які перейнялися нашими проблемами й згодилися надати фінансову допомогу.
08 Квітня, 2024 р., 08:17
Мета конкурсу - підтримати талановиту молодь та освітні заклади, а також надати допомогу у їхньому просуванні в період кампанії залучення студентів. Крім того, маємо на меті підкреслити важливість ролі освітніх установ у цей важкий для всіх період, натомість конкурс створює можливість для них відзначити свої досягнення за допомогою творчої молоді.
06 Квітня, 2024 р., 15:45
Шановні мешканки Сновської, Городнянської, Корюківської та Семенівської громад, що проживають у 20-кілометровій зоні від кордону, а також ВПО, які перемістилися у центри громад!
05 Квітня, 2024 р., 10:30
Громадська організація «Школа врядування» та Києво-Могилянська школа врядування імені Андрія Мелешевича запрошують ветеранів і ветеранок на безкоштовне навчання за Сертифікатною програмою «Урядування в умовах воєнного стану та післявоєнного відновлення» (далі – Сертифікатна програма).

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь