Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

05 Січня, 2024 р., 11:15
24 грудня набув чинності Закон України  від 22.11.2023 № 3494-IX «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо впорядкування надання та використання відпусток, а також інших питань».
05 Січня, 2024 р., 09:40
Конфедерацією роботодавців України за сприяння Міжнародної організації праці практичний посібник для роботодавців «Працевлаштування осіб з інвалідністю» (надалі-Посібник), який має на меті кращу інтеграцію осіб з інвалідністю на робочі місця (https://bit.ly/46nqx0p).
03 Січня, 2024 р., 14:58
А найзручніший спосіб їх передачі - особистий кабінет my.grmu.com.ua. В будь-який час ви можете переглянути актуальну інформацію по вашому особовому рахунку.
03 Січня, 2024 р., 10:00
Виконавчий комітет Семенівської міської ради разом з  робочою групою, до якої долучилися всі бажаючі мешканці громади, на протязі 4 місяців активно працювали над розробкою проєкту Програми комплексного відновлення території Семенівської міської територіальної громади. Це була важка та клопітка робота, спрямована на подолання наслідків повномасштабної російської збройної агресії проти України, де були враховані побажання мешканців громади, отримані шляхом опитування.
01 Січня, 2024 р., 08:20
28 грудня 2023 року на 37 сесії Семенівської міської ради розглядався звіт поліцейського офіцера громади старшого лейтенанта поліції Аксьоненка Олексія Віталійовича, щодо забезпечення законності та правопорядку на території старостинських округів Семенівської територіальної громади за друге півріччя 2023 року.
25 Грудня, 2023 р., 09:01
Дорогі друзі! Усі ми щиро віримо, що Різдво Христове є свідчення перемоги добра над злом, що новонароджений Ісус захистить вистраждану українську землю від ворога.  
22 Грудня, 2023 р., 11:09
Міністерство молоді та спорту України проводить активну роботу щодо залучення населення, у тому числі внутрішньо переміщених осіб, ветеранів війни та членів їхніх сімей до оздоровчої рухової активності та спорту. З метою постійного спостереження основних показників рухової активності, визначення рівня залученості до рухової активності та здорового способу життя різних вікових груп та соціальних верств, створення та покращення умов для занять руховою активністю та спортом заплановано проведення моніторингу.
20 Грудня, 2023 р., 08:06
У відповідь на лист Асоціації міст України щодо необхідності здійснення перерахунку індексів податкоспроможності місцевих бюджетів на 2023 рік у зв’язку із вилученням «військового» ПДФО Міністерство фінансів України повідомило, що для недопущення розбалансування місцевих бюджетів у зв’язку із зарахуванням з 01.10.2023 «військового» ПДФО до державного бюджету заплановані зміни до Порядку та умов надання додаткової дотації на здійснення повноважень органів місцевого самоврядування на деокупованих, тимчасово окупованих та інших територіях України, що зазнали негативного впливу у зв’язку з повномасштабною збройною агресією рф, затвердженого урядовою постановою №1477.
19 Грудня, 2023 р., 10:05
Щодня ми отримуємо дзвінки та повідомлення від громад із питанням: ми хочемо починати свою роботу із міжнародними партнерами. Ну, з чого почати? Кому писати, куди стукати, як писати? І головне — що з того спрацює?  

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь