Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

07 Березня, 2024 р., 11:11
Домогосподарства, які постраждали в наслідок війни, пільгові категорії громадян, внутрішньо переміщені особи, жителі прифронтових територій, де є можливий обробіток земельних ділянок, для реєстрації мають заповнити гугл форму за посиланням:  форма реєстрації
04 Березня, 2024 р., 15:04
Другий відділ Новгород-Сіверського  районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Чернігівської області ЗАПРОШУЮТЬ КАНДИДАТІВ НА ВІЙСЬКОВУ СЛУЖБУ ЗА КОНТРАКТОМ до Збройних Сил України
04 Березня, 2024 р., 15:00
Науково-дослідний інститут вивчення проблем злочинності ім. акад. В. В. Сташиса НАПрН України проводить дослідження  на тему "Жорстоке поводження з тваринами: кримінологічна характеристка, детермінація, запобігання".
04 Березня, 2024 р., 15:00
У сьогоденні непростого часу для нашої держави ми продовжуємо витісняти загарбників російської федерації з території нашої незалежної і незламної країни. До захисту України «стали» не лише військовослужбовці солдатського і сержантського складу всіх силових структур, а й офіцери, які з честю і гідністю «женуть» противника по всій лінії фронту. Одним з ключових елементів у проведенні оборонних і наступальних дій – є командир. Пропонуємо здобути відповідну освіту, звання і навики у ВВНЗ, ВНП ВНЗ, ВКСС і стати спеціалістами у військовій сфері. Долучитися до числа військовослужбовців найсильнішої і найславетнішої армії світу.
04 Березня, 2024 р., 14:34
 Напередодні початку весни, коли все розквітає та з’являються перші теплі весняні промінчики, ми запускаємо акцію, щоб порадувати у цей період ще й солоденьким.
29 Лютого, 2024 р., 14:15
Управління соціального захисту населення Новгород-Сіверської районної державної адміністрації (доводить до відома) впроваджує державну ініціативу з професійної адаптації для: ветеранів війни, осіб, які мають особливі заслуг перед Батьківщиною, членів сімей таких осіб, постраждалих учасників Революції Гідності, членів сімей загиблих (померлих) ветеранів війни, членів сімей загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України.
27 Лютого, 2024 р., 12:07
У березні 2024 року Український компанія Грузар розпочинає реалізацію програми допомоги найуразливішим сім’ям ВПО та сім'ям учасників бойових дій, які постраждали від російської агресії.
26 Лютого, 2024 р., 15:02
Інформація про допомогу для постраждалих осіб від фізичного, психологічного, сексуального та економічного насильства для надавачів послуг, працівників гуманітарних та громадських організацій, представників громад.
23 Лютого, 2024 р., 11:34
У військовослужбовців може виникати багато питань, для розв’язання яких потрібна допомога юристів. Таку допомогу можна отримати від системи безоплатної правничої допомоги.
23 Лютого, 2024 р., 10:32
Пропонуємо вашій увазі Правовий дайджест реформ щодо захисту внутрішньо переміщених осіб та осіб постраждалих від збройної агресії за період жовтень-грудень 2023 р. розроблений Громадською організацією «ЗЕЛЕНА АЛЬТЕРНАТИВА УКРАЇНИ».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь