Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

17 Червня, 2024 р., 09:21
Діти — цвіт нації. Так ми кажемо про маленьких українців, яких бачимо щодня. Та через війну та дії російських окупантів щодня на тимчасово окупованих територіях чи в зоні активних бойових дій зникають неповнолітні.
14 Червня, 2024 р., 07:55
Володимир Пруцаков народився 31 липня 1994 року в місті Світловодськ Кіровоградської області. Згодом вся родина переїхала у Семенівку. Тут він закінчив місцеву школу №1, а потім вступив до Національного університету "Чернігівська політехніка". У 2014 році закінчив Київське регіональне вище професійне училище будівництва, де опанував спеціальність "слюсар з ремонту автомобілів; рихтувальних кузовів".
14 Червня, 2024 р., 07:23
З 1 грудня минулого року розподіляє та доставляє блакитне паливо мешканцям області Чернігівська філія ТОВ «Газорозподільні мережі України» (згідно з Постановою НКРЕКП № 2224 від 29.11.2023р). Компанія забезпечує природним газом майже 360 000 осель Чернігівщини, а система газопостачання області налічує понад 12 тис. км газопроводів та більше 2 тис. газорегулюючих пунктів. Щоденно газовики виконують комплекс робіт з утримання та обслуговування газорозподільних мереж, серед яких діагностика та обслуговування, поточні й капітальні ремонти і заміна обладнання, оптимізація та редизайн мереж, аварійні роботи та відновлення пошкоджених мереж. Матеріально-технічні ресурси й обладнання для цих робіт закуповуються на кошти, отримані як оплату за послуги з розподілу газу. Тож вчасна оплата дозволяє здійснювати стабільний розподіл газу навіть у складних умовах воюючої країни.
13 Червня, 2024 р., 16:54
Минулого року Семенівська міська рада підписала меморандум та стала учасником Проєкту міжнародної технічної допомоги «Підтримка реформи децентралізації в Україні / Програма для України з розширення прав і можливостей на місцевому рівні, підзвітності та розвитку (UDU/U-LEAD з Європою: фаза II) , що фінансується Європейським Союзом та Урядом Федеративної Республіки Німеччина через Федеральне Міністерство економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ), який реалізується Німецьким товариством міжнародного співробітництва (GIZ) ГмбХ в Україні. В межах реалізації проекту сьогодні ми отримали від наших партнерів величезний набір інструментів: генератори, бензопили, бетонозмішувач, ліхтарі, набори електроінструменту BOSCH та набори ручного інструменту. Наші партнери з ULEAD з Європою / ULEAD with Europe та #GIZ допомагають нашій громаді на постійній основі. Отримане обладнання буде передано для використання до старостинських округів, поповнення матрезерву громади та буде використсовуватись для вирішення цілої низки виробничих проблем, яких у нас в прикордонні вдосталь. Від всієї Семенівської територіальної громади дякую нашим партнерам за постійну підтримку та допомогу у цей непростий час. Ваша системна допомога є надзвичайно цінною для нас! #IrynaKudryk
13 Червня, 2024 р., 15:18
Семенівська міська рада проводить реєстрацію мешканців м. Семенівка на дорослі памперси. Всіх містян бажаючих отримати памперси, просимо звертатися до відділу економіки та соціального захисту (ЗОШ №5) або за телефоном: 0683749312. Проживаючі  в сільській місцевості проходять реєстрацію у діловодів. 
13 Червня, 2024 р., 11:32
Положеннями окремих нормативно-правих актів для прийняття рішення про призначення в окремих випадках деяких видів допомог, надання пільг з оплати комунальних послуг, а також для включення до Реєстру осіб, які мають право на пільги, передбачено складання акта обстеження матеріально-побутових умов домогосподарства / фактичного місця проживання особи (далі – Акт обстеження).
13 Червня, 2024 р., 08:53
Міжнародною громадською організацією „Соціальні ініціативи з охорони праці та здоров’я” у співпраці з іншими національними партнерами виконується проект „Розширення можливостей правоохоронних органів у подоланні насильства щодо дітей в Інтернеті”, який фінансується Європейським Союзом. 
12 Червня, 2024 р., 15:43
Реєстрація місця проживання дитини потребує згоди обох батьків. Втім буває так, що через погані стосунки, зокрема після розлучення, один з батьків не дає потрібну згоду. Такі дії порушують права та потреби дитини.
12 Червня, 2024 р., 14:19
📢 489 наборів засобів гігієни вже доставлено отримувачам 4 прикордонних громад Чернігівської області. Городнянська, Корюківська та Семенівська громади отримали по 125 наборів, а Сновська громада отримала 114, і ще 11 наборів будуть доставлені згодом.    У складі цих пакунків можна знайти:  • гелі для душу  • шампуні  • пральний порошок  • зубні пасти та щітки  • мило та інші необхідні засоби.     🌟 Ще одна гарна новина – незабаром прийде нова партія гуманітарної допомоги. Це непродовольчі набори, що містять товари для дому (деталі про склад набору будуть надані найближчим часом). Разом з ними буде завершено доставку гігієнічних засобів у Сновській громаді.     📊 Нагадаємо, що у травні ГО «ЛАМПА» провела опитування більше 1000 людей, щоб визначити їхні потреби в гуманітарній допомозі. На основі результатів були складені списки отримувачів.    Допомогу з нової партії зможуть отримати ті, хто пройшов опитування, вказав потребу в цих наборах, має дві та більше вразливостей та раніше не отримував допомогу.    📞  Участь в опитування не гарантує отримання допомоги. Працівники ГО «ЛАМПА» зателефонують тим, хто отримає набори, і повідомлять деталі видачі.     Допомога надається @Громадська організація «ЛАМПА» у співпраці з @Данська рада у справах біженців (DRC) завдяки фінансуванню від Данського агентства міжнародного розвитку.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь