Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

08 Квітня, 2024 р., 09:38
Прикордонна територія Семенівської громади потребує підсилених заходів безпеки для її мешканців. Питання покращення стану укриттів є пріоритетним напрямком роботи міської ради. Проблема полягає у відсутності державної фінансової підтримки у 20-кілометровій зоні  від кордону з рф.  Постійний пошук альтернативних джерел фінансування ремонтних робіт дає свої результати. Минулого року громада зустрічала латвійців, які перейнялися нашими проблемами й згодилися надати фінансову допомогу.
08 Квітня, 2024 р., 08:17
Мета конкурсу - підтримати талановиту молодь та освітні заклади, а також надати допомогу у їхньому просуванні в період кампанії залучення студентів. Крім того, маємо на меті підкреслити важливість ролі освітніх установ у цей важкий для всіх період, натомість конкурс створює можливість для них відзначити свої досягнення за допомогою творчої молоді.
06 Квітня, 2024 р., 15:45
Шановні мешканки Сновської, Городнянської, Корюківської та Семенівської громад, що проживають у 20-кілометровій зоні від кордону, а також ВПО, які перемістилися у центри громад!
05 Квітня, 2024 р., 10:30
Громадська організація «Школа врядування» та Києво-Могилянська школа врядування імені Андрія Мелешевича запрошують ветеранів і ветеранок на безкоштовне навчання за Сертифікатною програмою «Урядування в умовах воєнного стану та післявоєнного відновлення» (далі – Сертифікатна програма).
03 Квітня, 2024 р., 14:57
Воно проводиться, щоб завчасно виявити витоки газу (які можуть бути неочевидними для споживачів) та запобігти  аварійним ситуаціям. Адже будь-які мережі, а тим паче газопроводи – це об’єкт підвищеної небезпеки, їх потрібно регулярно перевіряти та обслуговувати. 
02 Квітня, 2024 р., 10:14
Семенівська міська рада доводить до відома, що фермерські господарства та інші виробники сільськогосподарської продукції, які мають у власності від 3 до 100 голів великої рогатої худоби (корів) чи від 5 до 500 голів маточного поголів’я кіз та/або овець, ідентифікованих та зареєстрованих відповідно до законодавства, можуть стати отримувачами бюджетних коштів.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь