Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

13 Лютого, 2024 р., 11:55
З метою оптимізації взаємодії всіх надавачів послуг в процесі розбудови ментального здоров'я серед Захисників і Захисниць України, членів їх сімей, членів сімей загиблих (померлих) Захисників і Захисниць України на Чернігівщині, запрошуємо вас долучитись до партнерства з Чернігівською ОВА. 
12 Лютого, 2024 р., 14:21
Набрала чинності постанова Кабінету Міністрів України від 2 лютого 2024 р. № 110, якою запроваджено спільний з Всесвітньою продовольчою програмою Організації Об’єднаних Націй проект стосовно додаткових заходів із соціальної підтримки осіб з інвалідністю з дитинства та дітей з інвалідністю.
12 Лютого, 2024 р., 13:56
Завтра, 13.02.2024 року з 8:30 до 13:00, в приміщенні їдальні школи №1, видаватиметься гуманітарна допомога (продуктові набори) мешканцям м. Семенівка, які зареєстровані та фактично проживають в громаді на момент видачі допомоги. Видача мешканцям таких вулиць: - вул. Кайдашівка, - вул. Прохоровщина, - вул. Мирошниківка, - вул. М. Грачова, - пров. Квітковий, - пров. Зелений, - вул. Новоселиця, - вул. Пряма. Допомога видаватиметься на всіх членів сім’ї. З собою необхідно мати оригінали документів підтверджуючі особистість та місце проживання (паспорт, свідоцтво про народження, Витяг про місце реєстрації, тощо). Всім повнолітнім членам родини для отримання допомоги потрібно бути особисто з документами. Дана допомога не стосується ВПО.
09 Лютого, 2024 р., 13:51
Тепер рішення про перенесення вихідних та робочих днів приймає роботодавець, а не рекомендує Кабмін. При цьому таке перенесення має встановлюватися трудовим та/або колективним договором, а у разі відсутності відповідного положення у трудовому та/або колективному договорі – достатньо наказу (розпорядження) роботодавця, погодженого з профспілкою (профспілковим представником)
09 Лютого, 2024 р., 12:49
Президент Зеленський призначив нового Головнокомандувача ЗСУ замість Валерія Залужного. Ним став генерал-полковник Олександр Сирський.
08 Лютого, 2024 р., 16:51
А чи замислювалися ви скільки накопичується непотрібних паперів у вас вдома? Коробки з-під цукерок, пакувальний папір, рекламні листівки та зрештою старі платіжки за комунальні послуги. Впізнали себе 🤭
08 Лютого, 2024 р., 08:00
Сьогодні минає шоста річниця з дня загибелі військовослужбовця, нашого земляка Мінчукова Володимира Анатолійовича.
29 Січня, 2024 р., 08:04
Шановна громадо!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь