Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

11 Жовтня, 2023 р., 11:19
Відтепер, обираючи протезне підприємство, можна онлайн перевірити його завантаженість. Ця інформація дозволить зрозуміти, чи доведеться чекати у черзі на протезування.
09 Жовтня, 2023 р., 12:44
Відділ розвитку економіки та інвестицій Семенівської міської ради повідомляє, що Благодійна організація Worldpartners (Нідерланди) з початку бойових дій реалізує програму, в межах якої надавались насіннєві матеріали з Нідерландів для домогосподарств та фермерів України. Цього року понад 20 тис. домогосподарств та 100 фермерських господарств отримали насіннєву картоплю, насіннєву цибулю та насіння овочів “борщового набору”.
09 Жовтня, 2023 р., 09:30
Олександр Анатолійович В'язовик народився в м.Семенівка. Навчався в гімназії №2, згодом свій професійний шлях пов'язав із військовою службою та захистом державних кордонів.
06 Жовтня, 2023 р., 16:11
Долучитися до табору можуть родини з семи прикордонних громад Чернігівщини — Новгород-Сіверська, Семенівська, Корюківська, Сновська, Городнянська, Ріпкинська, Любецька.
04 Жовтня, 2023 р., 16:17
Близькі родичі людей, які зникли безвісти у зв’язку з бойовими діями, під час пошуків можуть потребувати юридичної допомоги з метою отримання інформації про алгоритм дій у разі зникнення людини чи у випадку недотримання строків розгляду звернень членів сімей безвісно відсутніх військовослужбовців, про права членів сімей зниклих безвісти, зокрема військовослужбовців, оформлення одноразової грошової допомоги чи розв’язання інших життєвих проблем, що виникли внаслідок зникнення близької людини. 
04 Жовтня, 2023 р., 12:03
Новгород-Сіверський районний відділ Головного управління ДСНС України у Чернігівській області повідомляє, що постановою Кабінету Міністрів України від 07 липня 2023 р. № 690 «Деякі питання забезпечення функціонування та ведення Державного електронного реєстру об’єктів підвищеної небезпеки» (далі – Постанова № 690) затверджено порядок функціонування та ведення Державного електронного реєстру об’єктів підвищеної небезпеки і внесено зміни до порядку ідентифікації об’єктів підвищеної небезпеки та ведення їх обліку (далі – Порядок), затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 13 вересня 2022 р. № 1030 «Деякі питання ідентифікації об’єктів підвищеної небезпеки».
01 Жовтня, 2023 р., 08:01
Шановні працівники освіти, дорогі наші учителі!
01 Жовтня, 2023 р., 08:00
Цьогоріч Україна вперше відзначає День захисників і захисниць 01 жовтня.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь