Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

26 Липня, 2023 р., 08:10
Відповідно до рішення сесії міської ради від 20 грудня 2018 року №277 «Про затвердження Порядку дій  міської ради  щодо виявлення, обліку, зберігання безхазяйного майна, визнання спадщини відумерлою та прийняття такого майна у комунальну власність Семенівської міської ради» (зі змінами) відділ комунального майна та правового забезпечення Семенівської міської ради повідомляє про виявлення та взяття на облік безхазяйного нерухомого майна, а саме:
25 Липня, 2023 р., 10:55
Домашнє насильство завжди має свої ознаки - це умисна дія, що призводить до шкоди фізичному або психічному здоров’ю людини та може відбуватися не тільки між дружиною і чоловіком, а й між дітьми та батьками, йому можуть підлягати літні люди чи співмешканці.
24 Липня, 2023 р., 08:00
Міністерством внутрішніх справ України в рамках ініціативи Першої леді України Олени Зеленської «Без бар’єрів» реалізується проект «Автошколи для людей з інвалідністю».
19 Липня, 2023 р., 12:46
07 липня 2023 року в Києві у змішаному форматі відбулась Конференція «Місцеве самоврядування - основа європейської інтеграції та відновлення України».
17 Липня, 2023 р., 16:05
Відповідно до Закону України «Про соціальні послуги» від 17.01.2019 № 2671-VIII соціальні послуги – це дії, спрямовані на профілактику складних життєвих обставин, подолання таких обставин або мінімізацію їх негативних наслідків для осіб/сімей, які в них перебувають. Особі або сім’ї можуть надаватися одна або одночасно декілька соціальних послуг. Порядок організації надання соціальних послуг затверджується Кабінетом Міністрів України.
14 Липня, 2023 р., 10:01
Сьогодні минає шоста річниця з дня загибелі учасника АТО, старшого сержанта Ігоря Кістерного.
13 Липня, 2023 р., 15:20
Громадська організація “Агенція міських ініціатив” запускає масштабний проєкт "Підготовка спеціалістів допомагаючих професій до надання першої психологічної допомоги населенню Чернігівської області в умовах воєнного стану".

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь