Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

17 Травня, 2023 р., 09:01
До «Армії відновлення» долучились вже громадяни з 18 регіонів.
16 Травня, 2023 р., 08:56
До перегляду стали доступні відеоматеріали Мінреінтеграції з інформування населення про ризики, пов’язані з вибухонебезпечними предметами.
15 Травня, 2023 р., 09:47
Чернігівським регіональним центром підвищення кваліфікації разом із Сіверським інститутом регіональних досліджень та за підтримки фонду Ганнса Зайделя розроблено електронну версію другого видання книги «Владні інституції Чернігово-Сіверщини: ілюстрована історія». Книга присвячена 1000-літтю Великого князівства Чернігівського (відзначатиметься в 2024 р.). Вона засвідчує розвиток державних та самоврядних владних інституцій на теренах Чернігово-Сіверщини як однією з основ України. Особливість – матеріал подається головним чином не за допомогою тексту, а через зображення – реконструкції, схеми, малюнки, фотографії… В оформленні використані численні архівні матеріали, фотодокументи, реконструкції та зображення артефактів. Порівняно з першим ілюстрованим виданням з`явилися два нові розділи: «Волості та волосні правління» (1797–1917) та «Зміни в місцевому самоврядуванні в 2015–2020 роках на Чернігівщині та постреформенний період». Зокрема, згадані події новітньої російсько-української війни та її вплив на систему управління; тексти всіх інших розділів відредаговані, а їхній зміст розширений та конкретизований. Цільова аудиторія видання – державні службовців, посадові особи місцевого самоврядування, депутати місцевих рад. Водночас це своєрідний посібник для всіх, хто цікавиться минулим побудови та функціонування владних інституцій на теренах історичної Чернігово-Сіверщини.
12 Травня, 2023 р., 09:07
10 травня 2023 року відбулося засідання експертної групи Семенівської міської ради для перевірки та детального аналізу проєктів, поданих для реалізації в 2023 році через Громадський бюджет.
11 Травня, 2023 р., 12:57
Знайти його можна за покликанням: https://turbota.mil.gov.ua/
08 Травня, 2023 р., 12:57
Конвенція МОП про примусову чи обов’язкову працю №29 визначає примусову працю як будь-яку роботу чи службу, яку вимагають від якої-небудь особи під загрозою покарання і для якої ця особа не запропонувала добровільно своїх послуг!
08 Травня, 2023 р., 12:56
Кожна людина має право на працю, на вільний вибір роботи, на справедливі і сприятливі умови праці та на захист від безробіття (частина перша статті 23 Загальна декларація прав людини).
08 Травня, 2023 р., 11:41
Сьогодні в Україні день вшанування пам’яті кожного, хто боровся з нацизмом, та всіх жертв Другої світової війни, яка стала найстрашнішою трагедією ХХ століття.
04 Травня, 2023 р., 08:15
Тепер всі користувачі особистого кабінету на сайті 104.ua можуть згенерувати довідку про розподілений (спожитий) природний газ, не виходячи з дому. Завантажити довідку з обсягами газу за останні півроку можна в особистому кабінеті на сайті 104.ua в розділі «Документи». Ця довідка може стати у нагоді, якщо постачальник газу зробив некоректні нарахування.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь