Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

01 Червня, 2023 р., 09:53
Система безоплатної правової допомоги (БПД) запускає інформаційну кампанію про допомогу постраждалим від насильства. Кампанія складатиметься з двох частин: підтримка у випадках сексуального насильства, пов’язаного зі збройною агресією росії проти України та допомога постраждалим від домашнього насильства.
31 Травня, 2023 р., 12:47
Даний вид шахрайства називається «фішинг». Це один із найпоширеніших видів шахрайства в інтернеті. Зловмисники створюють фішингові сайти для отримання цінних даних, зокрема даних банківських карток для подальшого привласнення грошей потерпілих. Такі сайти можуть повністю копіювати дизайн маркетплейсів, банків, платформ оголошень, сервісів обміну валют, служб доставки або інших ресурсів, на яких користувачі вводять дані карти для оплати.
30 Травня, 2023 р., 08:35
Семенівська громада обстрілюється щодоби. Прильоти були й у день, коли громадська організація “Агенція міських ініціатив” проводила тренінг “Алгоритм дій при воєнних загрозах”.
29 Травня, 2023 р., 12:31
Всеукраїнська Асоціація органів місцевого самоврядування «Асоціація об'єднаних територіальних громад» у партнерстві з Національною асоціацією сільськогосподарських дорадчих служб України запрошує ветеранів чи ветеранок війни, які мають намір створити фермерське господарство на безкоштовний навчальний курс «Основи сімейного фермерства і кооперації для ветеранів та ветеранок».
29 Травня, 2023 р., 12:12
6 травня набув чинності Закон України від 11 квітня 2023 року № 3048-IX  «Про внесення змін до деяких законів України щодо окремих особливостей організації примусового виконання судових рішень і рішень інших органів під час дії воєнного стану».
29 Травня, 2023 р., 12:07
Агро бізнес повинен жити чи виживати в умовах війни?  Які прогнози щодо попиту і пропозиції агропродукції на світових ринках у 2023 році? Зміни у підходах до трейдингу, викликані геополітичними факторами. Залучення іноземних інвестицій в період воєнного стану - міф, чи буденна реальність? Експорт - потенціал для розширення бізнесу​? … на всі ці питання Ви зможете отримати відповідь, а також поділитись власним досвідом, познайомитись та поспілкуватись з керівниками інших бізнесів:
29 Травня, 2023 р., 12:06
З метою підтримки ветеранів війни, які отримали інвалідність І або ІІ групи внаслідок війни, додатково 2100 ветеранів зможуть отримати грошову допомогу. Для отримання коштів треба подати заяву через вебсайт eveteran.gov.ua Хто може отримати допомогу? Проєкт поширюється на повнолітніх громадян України, яким відповідно до Закону України “Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту” надано статус особи з інвалідністю внаслідок війни І або ІІ групи, та відомості про яких внесені до Єдиного державного реєстру ветеранів війни. Особи з інвалідністю внаслідок війни І або ІІ групи зможуть отримати грошову допомогу одноразово одним платежем на банківський рахунок заявника у розмірі 4 000 гривень на місяць. Виплати будуть здійснюватися протягом чотирьох місяців незалежно від отримання ними інших видів допомоги. Як подати заяву в електронній формі на вебсайті eveteran.gov.ua? Перед тим, як подавати заявку, пересвідчіться, що маєте електронний підпис. 1. Зайдіть на сторінку вебсайту eveteran.gov.ua 2. Щоб розпочати, перейдіть за посиланням "Надання підтримки особам з інвалідністю внаслідок війни". 3. Пройдіть електронну ідентифікацію та автентифікацію з використанням інтегрованої системи електронної ідентифікації, електронного підпису, що базується на кваліфікованому сертифікаті електронного підпису. 4. Перевірте своє прізвище, ім'я, по-батькові, реєстраційний номер облікової картки платника податків та зазначте свій міжнародний номер банківського рахунку IBAN, номер телефону та адресу електронної пошти. Перед тим, як надіслати заяву, повторно перевірте свої дані та надайте згоду на обробку та передачу даних про себе для отримання грошової допомоги від міжнародної організації. Заяву буде надіслано до Мінветеранів, де буде верифіковано наявність статусу ветерана війни – особи з інвалідністю І або ІІ групи заявника в Єдиному державному реєстрі ветеранів війни. Якщо особа відповідає цьому критерію, тоді знеособлені дані заявника в автоматичному режимі передаються до Червоного Хреста України для подальшої виплати грошової допомоги на вказаний у заяві банківський рахунок. Звертаємо вашу увагу, що подача заявки на отримання грошової допомоги – безкоштовна та заповнюється отримувачем самостійно. Не передавайте свої особисті дані третім особам!
29 Травня, 2023 р., 09:05
Довідник із прав, обов’язків та алгоритму дій військовослужбовця у разі поранення, травми чи захворювання
21 Травня, 2023 р., 08:10
День пам’яті жертв політичних репресій в Україні відзначають у третю неділю травня відповідно до Указу Президента України 2007 року. Цього року дата припадає на 21 травня. Такий день було засновано для належного вшанування пам’яті жертв політичних репресій, утвердження нетерпимості до будь-яких проявів насильства та відродження національної пам’яті. Також згадана дата має привернути увагу до трагічних подій в Україні, що сталися через насильницьке впровадження комуністичної ідеології.
19 Травня, 2023 р., 14:50
Семенівська міська рада доводить до відома, що ТОВ «Семенівка Агро Плюс» інформує про проведення технологічних операцій з обприскування сільськогосподарських культур на своїх полях в адміністративних межах с. Лоска, с. Блистова, с. Форостовичі, с. Машеве, с. Жадове, с. Довжик, с. Єршов, с. Хотіївка, м. Семенівка.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь