Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

02 Травня, 2023 р., 15:59
Наші земляки обрали такі професії: «електрогазозварник», «кухар», «електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування», «тракторист-машиніст сільськогосподарського (лісогосподарського) виробництва», «машиніст крану автомобільного», «слюсар з ремонту колісних транспортних засобів», «монтажник гіпсокартонних конструкцій».
02 Травня, 2023 р., 12:08
Мешканці та ВПО, які проживають у Полтавській, Сумській та Чернігівській областях, можуть подати заявку на отримання грантів до 1 500 доларів США на розвиток своїх господарств.
28 Квітня, 2023 р., 15:00
До 1 млн. грн на створення або розвиток власної справи можуть отримати учасники бойових дій, особи з інвалідністю внаслідок війни або їх подружжя в рамках нової грантової програми урядового проєкту єРобота, яка стартувала 10 квітня поточного року.
27 Квітня, 2023 р., 10:51
Система надання безоплатної правової допомоги (БПД) запрошує до співпраці активістів, що бажають розвиватися та допомагати жителям свого регіону дізнаватися більше про їхні права.
26 Квітня, 2023 р., 08:18
26 квітня 1986 року Чорнобильська АЕС стала символом найбільшої в історії людства техногенної катастрофи та символом мужності, самопожертви й жертовності тисяч українців. 37 років минуло від техногенної екологічно-гуманітарної катастрофи, спричиненої двома тепловими вибухами і подальшим руйнуванням четвертого енергоблоку Чорнобильської атомної електростанції.
21 Квітня, 2023 р., 10:46
26 квітня (середа) за адресою: м. Семенівка, вул. Червона площа, 23, з 11:30 реєстратори БФ "Право на захист" будуть приймати заявки на отримання грошової допомоги від УВКБ ООН. А саме, 2220 грн на особу на місяць протягом 3-х місяців!
21 Квітня, 2023 р., 09:32
Відповідно до пункту 3 Порядку залучення працездатних осіб до суспільно корисних робіт в умовах воєнного стану, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 13.07.2011 № 753 (далі – Порядок № 753), суспільно корисні роботи — види тимчасової трудової діяльності працездатних осіб в умовах воєнного стану, які провадяться для виконання робіт, що мають оборонний характер, ліквідації надзвичайних ситуацій техногенного, природного та воєнного характеру, що виникли в період воєнного стану, та їх наслідків, задоволення потреб Збройних Сил, інших військових формувань і сил цивільного захисту, забезпечення функціонування національної економіки та системи забезпечення життєдіяльності населення, а також не можуть бути пов’язані з підприємництвом або іншою діяльністю, спрямованою на одержання прибутку, та до яких належать роботи і послуги, що не потребують, як правило, спеціальної професійної підготовки.
21 Квітня, 2023 р., 09:17
25 квітня у м. Семенівка відбудеться тренінг «Психологічна підтримка та практичні техніки задля самовідновлення/зцілення в умовах війни». Захід проводиться у рамках проєкту «Стійкість, безпека та добробут громад Чернігівської області у кризові часи», що реалізується ГО «Поліський фонд міжнародних та регіональних досліджень» у межах #Програма_CLEAR До участі запрошуються місцеві жителі від 18 років. Під час тренінгу учасники та учасниці матимуть змогу: - опанувати дієві практичні техніки життєстійкості до переживання наслідків травмуючих ситуацій та стресу, - навчитися пошуку і актуалізації особистісного ресурсу в стресових ситуаціях, -ознайомитися з поняттям травматичного стресу, факторами, які впливають на його виникнення, - дізнатися про характеристики, психологічні реакції та критерії посттравматичного стресового розладу. Місце: м. Семенівка, приміщення Семенівської міської ради (вул. Червона площа, 6) Час: 25 квітня 2023 року, 11:00-17:00 Детальніше про захід можна дізнатися за телефоном +380969410889 Катерина. Участь у тренінгу безкоштовна. Проєкт реалізується у межах Програми дій та реагування територіальних громад на надзвичайні ситуації (CLEAR), яка впроваджується міжнародною організацією Глобал Ком’юнітіз (Global Communities) та фінансується Бюро гуманітарної допомоги Агентства США з міжнародного розвитку.
19 Квітня, 2023 р., 09:49
18 квітня 2023 року про можливості #Програма_CLEAR щодо підтримки мешканців громад у подоланні проблем, що виникли внаслідок війни, розповідали у Семенівській міській громаді.
19 Квітня, 2023 р., 08:36
За ініціативою першої леді Олени Зеленської розпочалася всеукраїнська програма ментального здоров’я «Ти як?» , яка покликана створити систему сервісів і послуг, які зможуть різними способами та дієвими механізмами підтримати українців у складні часи повномасштабної війни.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь