Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

27 Лютого, 2023 р., 14:58
«Сьогодні немає потреби громадянам, які постраждали внаслідок війни, виїжджати за кордон для протезування та реабілітації, оскільки механізм забезпечення допоміжними засобами реабілітації забезпечується в Україні за державні кошти», - зазначив генеральний директор Фонду соціального захисту осіб з інвалідністю Віталій МУЗИЧЕНКО в інтерв’ю Телемарафону «Єдині новини» 19 лютого 2023 року.
27 Лютого, 2023 р., 14:24
         1.      Найменування органу виконавчої лади, який проводив обговорення: Відділ освіти , молоді та спорту Семенівської міської ради Чернігівської області.
27 Лютого, 2023 р., 13:41
Однією з цілей соціальної політики в Україні є максимальна допомога особам і родинам, які опинились у складних життєвих обставинах, та забезпечення умов для подолання цих обставин.
27 Лютого, 2023 р., 13:39
На піку актуальності наразі перебуває тема захисту прав військовослужбовців та членів їх сімей.
27 Лютого, 2023 р., 13:35
Сьогодні Інтернет став невід’ємною частиною нашого життя, адже  допомагає в роботі, навчанні та побуті, містить безліч корисної та цікавої інформації, надає можливість спілкуватись на форумах, у різноманітних чатах і групах. Проте, окрім очевидної користі, в мережі також таїться безліч загроз, серед яких – кібербулінг та кібергрумінг.
27 Лютого, 2023 р., 13:31
Війна змусила людей відчувати себе більш пробудженими, уважнішими один до одного та до подій навколо. Водночас війна – це випробування для нашої психологічної стійкості. Усі ресурси психіки зосереджені на тому, щоб допомогти впоратися з раптовим болем.
24 Лютого, 2023 р., 12:42
24 лютого відбулось чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини виконавчого комітету Семенівської міської ради.
24 Лютого, 2023 р., 09:03
24 лютого виповнюється 365 днів від початку злочинного повномасштабного вторгнення росії в Україну. Цей напад став кульмінацією загарбницької війни, яку москва розпочала проти України 9 років тому з окупації Криму у 2014 році.
23 Лютого, 2023 р., 14:37
Семенівська міська рада повідомляє, що перелік суб’єктів оціночної діяльності, які зареєстровані у Чернігівській області можна переглянути на сайті Фонду державного майна України за посиланням https://www.spfu.gov.ua/ua/list/spf-estimate-registers-subjects.html у розділі Державного реєстру «Суб’єкти оціночної діяльності».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь