Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

10 Березня, 2023 р., 16:58
Сьогодні в селі Галаганівка Семенівського району вшанували пам’ять загиблого учасника АТО Віктора Афанасенка. 
07 Березня, 2023 р., 17:52
В умовах повномасштабної війни, коли всі сили і кошти держави спрямовані на наближення перемоги, незадекларована праця і неформальна економіка наносять невиправної шкоди обороноздатності країни. Намагаючись збільшити свої прибутки деякі роботодавці уникають укладення трудових договорів і, відповідно, сплати податків.
06 Березня, 2023 р., 13:36
Відділ розвитку економіки та інвестицій міської ради доводить до відома, що Департаментом економічного розвитку розпочато роботу з розроблення проєкту Плану відновлення та розвитку Чернігівської області. Відповідно до проєкту Порядку розроблення, реалізації та моніторингу планів відновлення та розвитку регіонів і планів відновлення та розвитку територіальних громад Проєкт регіонального плану відновлення та розвитку повинен включати в себе:
03 Березня, 2023 р., 14:25
Грошову допомогу можуть отримати не лише переселенці
02 Березня, 2023 р., 12:16
Відділ розвитку економіки та інвестицій міської ради інформує: продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО) оголошує про початок збору заявок на отримання насіння ярих культур (пшениця, ячмінь, горох) для підтримки малих фермерів у прифронтових областях у межах програми реагування Організації для України у 2023 році. 
02 Березня, 2023 р., 10:08
Департаментом сім’ї, молоді та спорту обласної державної адміністрації спільно з громадською організацією «Спілка жінок Чернігівщини» за участю інших органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, профспілкових організацій, навчальних закладів, закладів культури, охорони здоров’я, громадських організацій щорічно напередодні Міжнародного жіночого дня (лютий-березень) проводиться регіональна інформаційно-просвітницька акція «Жінки, знайте свої права».
02 Березня, 2023 р., 10:07
Відділ розвитку економіки та інвестицій Семенівської міської ради інформує агровиробників.  Відповідно до Програми USAID АГРО, з 1 по 14 березня триває реєстрація заявок у ДАР на  добрива та насіння соняшника.
02 Березня, 2023 р., 09:12
Посібник для органів і закладів, залучених до організації та надання допомоги й послуг населенню при гуманітарному реагуванні
01 Березня, 2023 р., 14:10
Шановні жителі Семенівської громади, якщо ви належите до вразливих категорій населення, просимо пройти опитування від міжнародної благодійної організації ZOA (Нідерланди), щодо потреб Ваших родин у гуманітарній, психологічній, юридичній чи іншій допомозі. Організація ZOA працює у 15 країнах світу, що постраждали внаслідок гуманітарних катастроф. Дане опитування анонімне і проводиться з метою оцінки потреб вразливих верств населення для подальшого аналізу і визначення необхідності підтримки населення організацією.  Пройти опитування можна за посиланням: https://ee.humanitarianresponse.info/x/bGfodaQI

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь