Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

07 Лютого, 2019 р., 16:35
06 лютого 2019 року  були проведені загальні збори громадян в с. Костобобрів. Присутніх на загальних зборах громадян було біля 70 чоловік.
07 Лютого, 2019 р., 11:37
Головне управління ДФС  у  Чернігівській  області проводить «гарячі лінії»   Графік сеансів телефонного зв’язку у лютому 2019 року
06 Лютого, 2019 р., 16:26
Відповідно до рішення сесії міської ради №  277  від 20 грудня 2018 року  «Про затвердження Порядку дій  міської ради  щодо виявлення, обліку, зберігання безхазяйного майна,  визнання спадщини відумерлою та прийняття такого майна у комунальну власність Семенівської міської ради» відділ комунального майна  міської ради повідомляє про виявлення та взяття на облік безхазяйного нерухомого майна, а саме:
05 Лютого, 2019 р., 16:53
Доброго дня, пане Міністре. Через місяць чекаємо з дружиною на первістка, хочемо дізнатися як отримати свідоцтво про народження та зареєструвати місце проживання дитини?   
05 Лютого, 2019 р., 14:17
31 січня відбулися загальні збори громадян у селах Миколаївка та Залізний Міст, де керівники громади прозвітували перед місцевими жителями про роботу виконавчого органу міської ради та діяльність в. о. старости по виконанню програми соціально-економічного розвитку та виконання бюджету за 2018 рік.
05 Лютого, 2019 р., 12:52
30 січня в с. Карповичі було проведено загальні збори громадян. Місцеві жителі заслухали звіти міського голови Сергія Деденко та в. о. старости  Любові Горової  про діяльність виконавчих органів у 2018 році. У ході зустрічі було зазначено коло питань, над вирішенням яких громада планує працювати у поточному періоді.
04 Лютого, 2019 р., 14:11
29 січня в старостинському округу сіл Машеве та Ферубки відбулись сходи громадян. Присутніх зібралося більш 70 чоловік. Спочатку відзвітував за проведену роботу в 2018 році та поділився планами на 2019 рік во старости Коленченко Д.М. Потім поспілкувався з присутніми міський голова Деденко С.І., депутат міської ради Шкурат О.М., заступник міського голови Кравцов О.В., фермери громади. Збори проходили цікаво і активно, дуже багато питань було обговорено. Найбільш актувальні питаня на сьогоднішній день це : робота аптечного пункту, робота відділення пошти, стан дороги Семенівка-Машеве, відсутність пожежної машини, безконтрольне отруєння полів літаком. 
01 Лютого, 2019 р., 16:35
1 липня 2018 року представниками Національного Реєстру Рекордів України був зафіксований рекорд та вручений сертифікат «Найбільша кількість бібліотек, яким надіслані авторські книги» Михаїлу Гранду, молодому письменнику з м. Дрогобич Львівської області за роман «Завжди поруч».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь