Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

12 Березня, 2019 р., 12:12
Згідно Закону України « Про приватизацію державного та комунального майна» сформований та затверджений перелік нерухомого майна, яке підлягає приватизації. Приватизація проводиться шляхом продажу на аукціоні в електронній торговій  системі Prozzoro. Умови продажу з урахуванням балансової вартості розробляються аукціонною комісією, створеною в міській раді.
12 Березня, 2019 р., 09:23
Відповідно до роз’яснень Центральної виборчої комісії (Постанова ЦВК №268) виборець, включений до списку виборців, має можливість реалізувати право голосу на виборах Президента України шляхом отримання виборчого бюлетеня за умови пред'явлення, зокрема, паспорта громадянина України у формі книжечки або у формі ID-картки. Громадянам включеним до списку виборців на виборчій дільниці не мають права відмовити в реалізації права голосу з причин відсутності у паспорті громадянина України у вигляді книжечки фотокартки, яка вклеюється при досягненні 25 - та 45 річного віку або розбіжностей у виборчій адресі виборця, чи з підстав відсутності відомостей щодо реєстрації місця проживання у ID-картці.
12 Березня, 2019 р., 08:08
В історії є імена, які з гордістю вимовляє, пам’ятає і шанує все людство. До них належить й ім’я великого українського Кобзаря –Т.Г.Шевченка.  Неперевершений  світоч української  культури, геніальний поет, художник, мислитель, відомий не лише в Україні, але й в усьому світі. Великий Кобзар піднісся до вершин людського духу, вселюдської любові, бо був великим патріотом України, заповідав  нам любити свій народ, плекати свою культуру.
07 Березня, 2019 р., 10:41
Семенівська міська рада проводить роботу по видаленню старих та аварійних дерев в міському парку, які становлять небезпеку для здоров’я  та життя громадян відповідно актів обстеження, складених комісією міської ради, погоджені з екологом та затверджені рішенням виконавчого комітету міської ради.
07 Березня, 2019 р., 08:01
Кожного року, на початку весни, українці вшановують пам’ять великого поета, людини світлого розуму, чистих помислів і трагічної долі –Тараса Григоровича Шевченка. Протягом не довгих літ життя поет зорав свою ниву і засіяв її словом добра, любові, правди та волі. У цьому році виповнюється 205 років з дня народження Т.Г.Шевченка, проте і нині живе під сонцем України Кобзареве слово, слово великої, непогасної любові до свого народу та землі.
07 Березня, 2019 р., 08:00
6 березня міський голова Сергій Деденко зустрівся з лікарями Семенівського центру первинної медико-санітарної допомоги.
06 Березня, 2019 р., 16:51
У відповідності до Конституції України чергові вибори Президента України призначені Верховною Радою на 31 березня 2019 року. Главу держави буде обрано громадянами України на основі загального, рівного і прямого виборчого права шляхом таємного голосування. Права голосу на виборах позбавлені лише громадяни, визнані судом недієздатним.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь