Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Виконавчий комітет заборонив відвідування кладовищ та місць окремих поховань у традиційні після пасхальні поминальні дні

Дата: 27.04.2020 17:10
Кількість переглядів: 6449

 Фото без описуСьогодні виконавчий комітет міської ради, під головуванням міського голови Сергія Деденка, на позачерговому засіданні, в рамках заходів щодо запобігання поширенню коронавірусу на території населених пунктів міської ради, прийняв рішення про заборону відвідування 28 квітня кладовищ та місць окремих поховань у традиційні після пасхальні поминальні дні. Зазначена заборона не стосується випадків здійснення поховання померлого за умовою проведення ритуальних обрядів з дотриманням протиепідемічних правил, зокрема участі не більше ніж 10 осіб та забезпечення відстані між присутніми не менше ніж 1,5 метри.

На засіданні виконавчого комітету заслуханий звіт начальника комунального підприємства «Ревна» Володимира Суботи про виконання фінансового плану за 2019 рік. Під час обговорення цього питання представники колегіального органу внесли ряд пропозицій щодо ефективної роботи підприємства та проведення заходів по зменшенню втрат води та виявлення фактів зловживання населенням у користуванні послугами з водопостачання.

Члени виконкому затвердили фінансовий план комунального підприємства «Ревна» на 2020 рік. Доходи та витрати підприємства у поточному періоді згідно плану очікується отримати у сумі 35,5 тис. грн. з нульовим чистим доходом і без дотації з міського бюджету.  

У 2020 році КП «Ревна» буде надавати послуги з водопостачання та водовідведення та розширювати ці послуги шляхом об’єднання послуг з водопостачання, які надаються сільськими комунальними підприємствами та збільшенням кількості абонентів.

Рішеннями виконавчого комітету  виданий ордер на службову квартиру ще одному лікарю КНП «Семенівська центральна районна лікарня» Ганні Сергієнко та затверджений План заходів щодо підготовки до Дня пам’яті та примирення, Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні та 75-ї річниці вигнання нацистів з України.

Не знайшов підтримки у членів виконкому проєкт рішення щодо збільшення часу роботи закладів торгівлі до 22.00 або до 21.00. Дві пропозиції, які виносились на голосування не отримали достатньої кількості голосів.

 Присутні наголошували, що розуміють ситуацію в якій опинилися підприємці, але продовження роботи магазинів призведе до скупчення у вечірній час людей, особливо молоді, тому необхідно обмежити роботу закладів торгівлі до закінчення карантину.

     

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь