Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

15 Березня, 2019 р., 15:55
Семенівська міська рада звертається до керівників підприємств, установ та організацій, приватних підприємців та просить впорядкувати прилеглі до своїх закладів території , прибрати сміття, що залишилось після остаточного танення снігу, та провести дрібний ремонт тротуарів і доріжок.
15 Березня, 2019 р., 11:08
З початком періоду інтенсивних робіт із захисту рослин та широким  використанням пестицидів у сільському  господарстві наростає протистояння між аграріями і бджолярами. Загострюється проблема охорони і захисту бджіл від отруєнь.
15 Березня, 2019 р., 09:13
Відповідно до рішення сесії міської ради №  277  від 20 грудня 2018 року  «Про затвердження Порядку дій  міської ради  щодо виявлення, обліку,     зберігання безхазяйного майна,  визнання спадщини відумерлою та прийняття такого майна у комунальну власність Семенівської міської ради» відділ комунального майна  міської ради повідомляє про виявлення та взяття на облік безхазяйного нерухомого майна, а саме:
15 Березня, 2019 р., 08:00
До такого висновку дійшли учасники тренінгу «Розвиток міжмуніципального співробітництва в ОТГ». Організатор навчання - Чернігівський Центр розвитку місцевого самоврядування, створений за підтримки Програми «U-LEAD з Європою».
14 Березня, 2019 р., 08:32
13 березня 2019 року на базі Семенівського дошкільного навчального закладу №5 «Лісовичок» відбувся семінар-практикум для вихователів на тему: «Кольоротерапія як засіб створення психоемоційного комфорту в дитячому колективі».
13 Березня, 2019 р., 14:58
Семенівська дитяча музична школа працює уже більше 50-ти років. За цей час її випускниками стали тисячі учнів, багато з яких продовжили здобувати музичну освіту та працюють сьогодні, як у рідній школі, так і в інших музичних закладах України. Проте для надання якісної освіти, школа постійно потребує оновлення інструментів. На жаль, скрутний фінансовий стан не дозволяє придбати музичні інструменти, які б відповідали сучасним вимогам.
13 Березня, 2019 р., 08:53
З 08 по 10 березня у столиці проходив Чемпіонат України з хортингу, у якому взяли участь 550 спортсменів із 16 областей України.
13 Березня, 2019 р., 08:35
12 березня на засіданні виконавчого комітету прийнято рішення про приватизацію шляхом викупу об’єкту малої приватизації комунальної власності Семенівської міської ради нежитлової будівлі (приміщення колишньої аптеки) в с. Костобобрів.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь