Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

15 Лютого, 2019 р., 15:02
Прийміть щирі вітання з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 30-ї річниці виведення радянських військ з Афганістану.
15 Лютого, 2019 р., 14:44
15 лютого до Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав. 30- річчя виведення військ з Афганістану представники органів місцевого самоврядування та виконавчої влади поклали квіти до пам’ятника Миколи Мотори, загиблого в Афганській війні.
15 Лютого, 2019 р., 11:30
Об'єднатися навколо якісної освіти, яка забезпечить дітям успіх у житті, закликав учасників тренінгу Сергій Дятленко, експерт з освіти Центрального офісу реформ при Мінрегіоні.
15 Лютого, 2019 р., 10:25
14 лютого 2019 року в с.Галаганівка відбулися загальні збори громадян.
15 Лютого, 2019 р., 09:11
13 лютого 2019 року  в с. Хотіївка  були проведені загальні збори громадян Хотіївського старостинського округу. У роботі зборів приймали участь: перший заступник Семенівського міського голови Єрьома Сергій Анатолійович, виконуючий обов'язки старости Жога Ніна Василівна, начальник управління праці та соціального захисту населення Семенівської РДА Кулак Світлана Єдуардівна, депутат районної ради Гаєвий Олександр Григорович, дільничний інспектор Ігор Вікторович Перекута, старша медична сестра Семенівського районного ценрту первинної медико-санітарної допомоги Котляр Тетяна Василівна.
15 Лютого, 2019 р., 09:08
14 лютого виконуючі обов'зки старост прийняли участь у семінарі-нараді. Обговорювалось питання співпраці Державної служби зайнятості з органами місцевого самоврядування, про що проінформувала директор Семенівської районної філії Чернігівського обласного центру зайнятості, Логвиненко Олена Василівна.
15 Лютого, 2019 р., 08:24
В черговий раз нагадуємо про дотримання законодавства у сфері захисту рослин (Законів України «Про захист рослин», «Про пестициди і агрохімікати»), Закону України «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення» та Закону України «Про бджільництво», Державних санітарних правил авіаційного застосування пестицидів і агрохімікатів у народному господарстві України, затверджених наказом Міністерства охорони здоров’я України від 18.12.1996 № 382, з метою забезпечення безпечного для здоров’я і навколишнього природного середовища застосування пестицидів та агрохімікатів.
15 Лютого, 2019 р., 07:58
1,2,3 березня 2019  рокувідбудеться XVII щорічний обласний ярмарок
15 Лютого, 2019 р., 07:45
Прості кроки, які може зробити кожен:
15 Лютого, 2019 р., 07:43
15 лютого 2019 року виповнюється 30 років коли останній радянський солдат покинув територію Афганістану. До дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав і річницею виведення  військ з Афганістану у центральній районній бібліотеці пройшла зустріч за круглим столом «Хоробрим серцям присвячується» з учасниками бойових дій: головою районного відділення Української Спілки воїнів Афганістану Мхітаряном С.Г., заступником голови Салімоном В.В. та Соколом В.І.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь