Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Виконавчий комітет прийняв рішення про співфінансування ремонту даху першого, другого та третього під’їздів багатоквартирного житлового будинку №9 по вул. Центральна в м. Семенівка

Дата: 10.09.2019 16:49
Кількість переглядів: 6474

Фото без опису10 вересня  виконавчий комітет міської ради затвердив заходи до 76-ої річниці звільнення Семенівщини від нацистських загарбників і Дня міста, а також прийняв рішення про спів фінансування ремонту даху першого, другого та третього під’їздів багатоквартирного житлового будинку №9 по вул. Центральна в м. Семенівка.

Засідання виконавчого комітету під головуванням першого заступника міського голови Сергія Єрьоми розпочалося з розгляду питання про підготовку та проведення заходів до 76-ої річниці звільнення Семенівщини від нацистських загарбників та Дня міста.

Колегіальний орган затвердив кошторис витрат на проведення свята в розмірі 40,0 тис. грн., які передбачені в міському бюджеті на зазначені цілі в кошторисі відділу культури та туризму.

На музичні послуги планується виділити 29,0 тис. грн., конкурсно-розважальну програму для дітей 1,5 тис. грн., проведення майстер-класу з приготування кулішу 2,2. тис. грн., решта коштів буде спрямована на придбання подарунків, оголошення в засоби масової інформації та оформлення стендів та сцени.

Виконавчий комітет прийняв рішення про виділення коштів у сумі 100, 0 тис. грн.  на спів фінансування, а саме придбання будівельних матеріалів,  для ремонту даху, першого, другого та третього під’їздів у багатоквартирному житловому будинку №9 по вулиці Центральна в м. Семенівка.

За поданням відділу освіти, молоді та спорту міської ради на засіданні  затверджено відкриття у закладах загальної середньої освіти у 2019-2020 навчальному році 15 груп подовженого дня та паспорти маршрутів шкільних автобусів, які здійснюють підвіз учнів до закладів освіти.

Відсутність спеціалістів призвело до  призупинення діяльності Чорнорізького закладу дошкільної освіти «Веселка», але як повідомила начальник відділу освіти, молоді та спорту міської ради Олена Кресс дошкільний заклад призупинено тимчасово. Батьки з порозумінням поставилися до існуючої проблеми і, як тільки буде знайдено відповідного фахівця, роботу дитсадка буде поновлено.   

Члени виконкому погодили затвердження проєктної документації будівництва мультифункціонального майданчика для занять ігровими видами спорту на території центрального міського парку по вул. Червона Площа в м. Семенівка, Чернігівської області.

 Відповідно до програми забезпечення житлом медичних працівників та комунальних некомерційних підприємств охорони здоров’я Семенівського району Чернігівської області на 2018-2020 роки виконавчий орган надав дозвіл на здійснення фінансування ремонту службової квартири №27 по вул. Центральна, 9 в м. Семенівка, яка нещодавно передана за рішенням суду до комунальної власності міської ради.

Виконком  заслухав інформацію голови комісії про результати проведеної перевірки щодо фінансово-господарської діяльності КП «Семенівське» та затвердив ряд рішень щодо управляння майном комунальної власності, упорядкування адресного господарства та постановки на квартирний облік.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь