Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулась нарада з питань недопущення пожеж в природних екосистемах району

Дата: 13.09.2019 13:51
Кількість переглядів: 6450

Фото без описуЗважаючи на те, що на Семенівщині вже тривалий час утримується найвищий (5 клас) пожежної небезпеки, виникла загроза загорання сухої трави. Площа пожеж сухої трави часом досягає чималих розмірів, що може призвести до масштабних лісових та торф’яних пожеж.

12 вересня перший заступник міського голови Сергій Єрьома прийняв участь у нараді, яку провела керівник апарату районної державної адміністрації Лілія Апанасенко, щодо негайного проведення попереджувальних заходів серед населення району, направлених на недопущення виникнення пожеж в природних екосистемах району. В нараді взяли участь начальник 11-ї державної рятувальної частини Дмитро Мануленко,  координатор діяльності громадських інспекторів з питань благоустрою Геннадій Полюхович, головний спеціаліст з питань освіти і культури районної державної адміністрації Олена Шакун, головний спеціаліст з питань мобілізаційної роботи та надзвичайних ситуацій Віктор Крот, інженер з охорони та захисту лісу ДП «Семенівське лісове господарство» Михайло Волк, заступник директора ДП «Семенівкарайагролісгосп» Ігор Бондаренко, начальник сектору реагування патрульної поліції №4 Семенівського відділення поліції Юрій Лазарев, заступник головного редактора Семенівської газети «Життя Семенівщини» Сергій Висоцький.

У своєму виступі начальник 11-ї державної рятувальної частини Дмитро Мануленко поінформував присутніх, що з початку вересня в районі сталося 8 пожеж, 4 - за останню добу. Причина пожеж – спалювання сухої рослинності.

- Під час виникнення пожеж в природних екосистемах під загрозою можуть опинитись житлові будинки, лісові масиви, поклади торфів. Ми повинні негайно посилити роз’яснювальну роботу серед населення щодо заборони випалювання сміття на присадибних ділянках, профілактичної роботи з учнями щодо заборони ігор з вогнем,- наголосила керівник апарату.

У ході наради були надані доручення керівникам спеціалізованих служб щодо попередження пожеж в природних екосистемах шляхом проведення цілодобового моніторингу та патрулювання населених пунктів району.

Звертаємося до населення району:

Якщо ви помітили, кострище або пожежу просимо телефонувати за номерами 0686404942 – Мануленко Дмитро Леонідович, 0967396491-Полюхович Геннадій Володимирович.

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь