Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

05 Березня, 2019 р., 12:09
Семенівське відділення поліції Новгород-Сіверського ВП ГУНП в Чернігівській області запрошує на навчання у вищі навчальні заклади системи Міністерства внутрішніх справ України, для здобуття освітньо - кваліфікаційного рівня бакалавр за державним замовленням, випускників ЗОШ І-ІІІ ступенів, а також випускників інших навчальних закладів.
05 Березня, 2019 р., 08:05
Доброго дня, Павле Дмитровичу! Хочу звернутися до  Вас за порадою. Я довго судилася і нарешті виграла суд про визнання права власності на квартиру. Отримала рішення і тепер не знаю куди звернутися. Я  людина похилого віку і мені складно самій розібратися в законах. Прошу, поясніть, що робити з цим рішенням  суду?
04 Березня, 2019 р., 16:09
2 березня за чудовою традицією нашого народу в Семенівській об’єднаній територіальній громаді відзначили веселе свято, яке в народі зветься Масляна.
04 Березня, 2019 р., 16:01
Якщо ти прагнеш професійного зростання, креативний та готовий до нових змін у освітньому процесі – ти вправі можеш стати учасником EdCamp (Едкамп- це (не)конференції, які проводять самі учасники).
04 Березня, 2019 р., 07:58
Волейбольні змагання у нас в громаді - уже давно не просто спортивний захід чи дань традиціям. Успіхи наших волейболістів відзначаються в області, а подекуди – виходять за її межі. 1 березня на базі Семенівського ЗСО І-ІІІ ст. №3 було проведено відкриті міські змагання з волейболу серед юнаків ЗСО в рамках Шкільної волейбольної ліги України, де зібралися помірятись силами команди зі шкіл громади та району.
01 Березня, 2019 р., 16:34
З 6 по 28 лютого 2019 року у закладах освіти громади проведено конкурс дитячих малюнків і робіт декоративно-прикладного мистецтва на протипожежну та техногенну тематику. Даний конкурс було проведено  відділом освіти, молоді та спорту Семенівської міської ради спільно з Семенівським РС Управління ДСНС України в Чернігівської області з метою формування у дітей культури поводження з вогнем, залучення до дій, спрямованих на запобігання пожежам, іншим техногенним явищам.
01 Березня, 2019 р., 15:36
Весна - найпрекрасніша та найочікуваніша пора року. Пташки радіють теплу навесні. На водоймах тане лід, сніги поступово тануть, починає пробиватися перша весняна яскраво-зелена трава, бруньки набухають, розквітають перші тендітні квіти, з гір біжать гуркітливі струмки, звідусіль, чути спів пташок.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь