Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Бізнес-школа «Міжнародний інститут бізнесу»

Дата: 27.09.2019 08:23
Кількість переглядів: 6407

Бізнес-школа «Міжнародний інститут бізнесу» накопичила досить багатий та різноманітний досвід в навчанні керівників з різним управлінським досвідом в бізнесі, адже 20 років МІБ реалізує програми МВА.

Однак запит на системні знання по управлінню процесами та ресурсами є не тільки у виробничих, торгових і сервісних компаній, а й в організаціях поза комерційним сектором. Саме через запит на підготовку ефективних керівників в державному та публічному секторі  бізнес-школа МІБ створила нову програму MBA in Public Sector.

Ця програма орієнтована на працівників підприємств та організацій державної та колективної форми власності, а саме: неприбуткових організацій, державних підприємств, господарчих об’єднань, політичних партій, муніципальних підприємств, організацій громадського сектору, спілок, об’єднань тощо.

Впродовж 18 місяців навчання на програмі MBA in Public Sector слухачі програми навчаться розуміти взаємозв’язки між політикою та економікою, оволодіють сучасним інструментарієм з підвищення ефективності менеджменту на рівні від муніципальної до національної економіки, зможуть опанувати навички управління неурядовими організаціями. Крім цього, програма ставить за мету розвиток особистої управлінської ефективності слухачів. Завершиться навчання розробкою та захистом проекту у обраній області, що дозволить на практиці закріпити отриманні знання. По закінченню програми слухачі отримають два дипломи – диплом МВА від МІБ та диплом магістра державного зразку.

Формат реалізації програми MBA in Public Sector – модульний (заняття двічі на місяць), тож слухачі зможуть комфортно поєднувати основну діяльність із навчанням.

Початок навчання – 11 жовтня 2019 року, проте вже зараз розпочато прийом документів для вступу і діють умови знижок при умові ранньої реєстрації на програму.

Детальніше про програму за цим посиланням.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь