Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

21 Травня, 2019 р., 16:10
У Чернігівській області з 21 травня Концерн радіомовлення, радіозв’язку та телебачення припинить ефірні трансляції телеканалів Суспільного мовлення («UA: Перший», «UA: Чернігів») в аналоговому форматі. За інформацією Чернігівської філії Концерну РРТ, таке рішення ухвалене на підставі звернення Національної суспільної телерадіокомпанії України, яка 17 травня повідомила про відмову від аналогового телемовлення у Чернігівській, Сумській та Харківській областях.
20 Травня, 2019 р., 15:13
Семенівська міська рада повідомляє: з метою одержання зауважень і пропозицій від юридичних та фізичних осіб, 20 травня 2019 року на офіційному веб-сайті міської ради в розділі «Нормативні документи, регуляторна діяльність» оприлюднений проект рішення міської ради «Про  встановлення місцевих податків та зборів на території Семенівської громади на 2020 рік».
17 Травня, 2019 р., 10:32
Відповідно до рішення сесії міської ради №  277  від 20 грудня 2018 року  «Про затвердження Порядку дій  міської ради  щодо виявлення, обліку,     зберігання безхазяйного майна,  визнання спадщини відумерлою та прийняття такого майна у комунальну власність Семенівської міської ради» відділ комунального майна  міської ради повідомляє про виявлення та взяття на облік безхазяйного нерухомого майна, а саме:
16 Травня, 2019 р., 15:35
Сьогодні, 16 травня, українці святкують самобутнє свято української культури – День вишиванки. З кожним роком збільшується кількість людей, які вбираються в національні костюми, таким чином демонструючи любов до своєї Батьківщини та повагу до традицій українського народу.
16 Травня, 2019 р., 10:24
Співробітники податкової міліції ГУ ДФС у Чернігівській області спільно із прокуратурою області припинили діяльність незаконного виробництва небезпечного для здоров’я алкогольного сурогату.
16 Травня, 2019 р., 08:52
Щороку, в кожен третій четвер травня в Україні відзначають День вишиванки — всеукраїнське свято, покликане зберегти та популяризувати традиції носіння національного одягу в повсякденному житті. Цього дня українців закликають доповнити звичний гардероб вишиванкою або будь-яким елементом традиційного костюму.
15 Травня, 2019 р., 15:51
Шановні жителі громади! З  15 травня по 15 червня 2019 року (включно) розпочалось голосування за проекти з громадського бюджету! Вибір Проектів, які попередньо отримали позитивну оцінку і були виставлені на голосування, здійснюють жителі, що постійно проживають в Громаді та яким виповнилося 14 років та мають паспорт громадянина України, шляхом відкритого голосування у пункті голосування – в центральному холі приміщення Семенівської районної ради. Відбір Проектів серед виставлених на голосування здійснюється на спеціальному бланку для голосування, який Ви можете знайти на сайті міської ради або в пункту для голосування. На бланках для голосування жителі громади можуть вибрати з-поміж виставлених на голосування проектів не більше ніж за 2 (два) різні проекти. Будьте уважні! Нумерація проектів змінена відповідно жеребкування, яке відбулося перед голосуванням, відповідно до Положення. Перелік проектів для голосування Ви зможете переглянути на сайті міської ради (розділ «Громадський бюджет» - Перелік проектів для голосування) або в пункті для голосування. Зроби свій вибір!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь