Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Внесені зміни до переліку проєктів щодо формування інфраструктури  Семенівської ОТГ

Дата: 21.10.2019 16:10
Кількість переглядів: 6450

Фото без опису Сьогодні виконавчий комітет міської ради вніс зміни до переліку проєктів, що можуть реалізовуватися за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури  об’єднаних територіальних громад у 2019 році в Семенівській об’єднаній територіальній громаді.

Враховуючи економію коштів в сумі 447,5 тис. грн. члени виконкому прийняли рішення включити до зазначеного вище переліку новий проєкт - придбання транспортного засобу спеціального призначення  для КП «Семенівське».

Реалізація цього проєкту – придбання трактору дозволить громаді вирішувати питання благоустрою населених пунктів та очистки доріг.

Рішенням виконкому визначено виконавцем послуг із вивезення твердих побутових відходів  Комунальне підприємство «Семенівське» та встановлений тариф на вказані послуги на рівні тарифів, що надавались КП «Ревна».

Виконком підтримав клопотання про надання довгострокового пільгового кредиту мешканці міста Семенівка для капітального ремонту житла та про клопотання щодо присвоєння почесного звання України «Мати-героїня» багатодітній громадянці Альшиній Н.П., яка народила  та виховала п’ятьох дітей.

Виконавчий комітет прийняв рішення про завершення приватизації об’єкта малої приватизації – будівлі Хотіівської сільської бібліотеки – філії, оскільки покупцем Колосом О.П. здійснено в повному обсязі розрахунок за придбання об’єкту продажу.

Представники виконавчого органу проголосували за введення в експлуатацію Монумента воїнам – захисникам незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України, розташованого у міському парку та підтримали всі рішення з інших питань порядку денного засідання.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь