Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

04 Червня, 2019 р., 12:21
Серед багатьох проблем медичного обслуговування населення найактуальнішою є відсутність кваліфікованих фахівців у медичних закладах не тільки сіл, а й районних та обласних центрів. Не є винятком у цьому плані й Семенівка. Дефіцит кадрів пояснюється не тільки низькими у порівнянні до європейського рівня зарплатами медиків, а й відсутністю житла для них.
03 Червня, 2019 р., 15:50
    Розважальна програма " Веселкова країна дитинства", яку підготували для дітей миколаївські працівники культури, пройшла весело та цікаво. Свято розпочалася в сільській бібліотеці з бліц - турніру та вікторини.
03 Червня, 2019 р., 15:47
     Сьогодні на черговому засіданні виконавчого комітету виконком заслухав звіт про виконання міського бюджету за І квартал 2019 року.
03 Червня, 2019 р., 15:11
Напередодні свята маленьких громадян нашої країни – Міжнародного дня захисту дітей - 31 травня центральна площа міста Семенівки перетворилася на осередок радощів та позитивних емоцій. Усюди було чути дитячий сміх.
31 Травня, 2019 р., 14:15
3 червня 2019 року о 09:00 в приміщенні адміністративної будівлі відбудеться планове засідання виконавчого комітету Семенівської міської ради, на якому планується розглянути наступні питання:
29 Травня, 2019 р., 08:04
27 травня 2019 року у КЗ «Семенівська дитяча музична школа» відбувся звітний концерт – справжнє свято мистецтва, головна подія навчального року. Програма концерту складалася з яскравих музичних номерів у виконанні  учнів та творчих колективів школи.В ході заходу 6 випускників закладу отримали свідоцтва про закінчення навчання.
28 Травня, 2019 р., 15:40
Міжнародний День захисту дітей – чудове свято!
28 Травня, 2019 р., 10:56
Добрий день, Павле Дмитровичу! Хочу отримати від  Вас пораду. Зовсім скоро в нашій сім’ї  буде поповнення. Я дуже схвильована, оскільки це моя перша дитина. Оскільки я буду вперше перебувати у пологовому будинку, хотіла  б розуміти свої права.  Розкажіть про них більш детально, будь ласка.
28 Травня, 2019 р., 08:06
Щороку 24 травня у всіх слов’янських країнах відзначають День слов’янської писемності і культури й урочисто прославляють творців слов’янської писемності святих Кирила і Мефодія – вчителів слов'янських. До цього свята приєдналась Хотіївська сільська бібліотека-філія.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь