Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

26 Квітня, 2019 р., 10:50
Виконавчий комітет міської ради розглянув питання оздоровлення та відпочинку дітей в літній період поточного року та відповідним рішенням утворив міжвідомчу комісію з перевірки стану готовності таборів з денним перебуванням.
26 Квітня, 2019 р., 10:47
Про проведення громадських слухань щодо розгляду містобудівної документації – детального плану території земельної ділянки, розташованої за адресою: м. Семенівка, вул. Привокзальна, 5 для будівництва АГЗП  
24 Квітня, 2019 р., 11:01
Вчора відбулися два спільних засідання чотирьох профільних комісій міської ради.
23 Квітня, 2019 р., 15:06
21 квітня - день, коли думки багатьох семенівців були зайняті темою виборів та святкуванням Вербної неділі, але тільки не футбольного активу міста (тренерів, гравців та організаторів), які доклали чимало зусиль, щоб узяти участь у масштабній футбольній баталії, що розгорнулася між вісьмома командами - представниками семи районних центрів півночі Чернігівської області. Змагання отримало назву "Північний рубіж 2019", участь у ньому брали хлопці 2006 року народження й молодші. До Семенівки приїхали футбольні команди з Корюківки, Новгород-Сіверська, Сновська( 2 команди), Коропа, Сосниці, Холмів.
23 Квітня, 2019 р., 09:57
Шановний Павле Дмитровичу! Маю до Вас питання. В мене - донька, якій зовсім скоро виповниться 18 років, вона навчається на першому курсі в університеті. Її батько справно платить аліменти,  але  запевняє, що коли їй виповниться 18ть, припинить платити. Чи може донька розраховувати на його підтримку упродовж навчання? Світлана Шевченко Хто має право на утримання?
22 Квітня, 2019 р., 08:10
Престиж бібліотечної професії і бібліотеки в цілому багато в чому залежить від рівня професійної майстерності співробітників. Безперервна бібліотечна освіта є шляхом до справжнього професіоналізму. Працівник, який дійсно хоче бути фахівцем своєї справи, повинен навчатися та займатися самоосвітою з моменту обрання професії.
22 Квітня, 2019 р., 07:59
5 квітня у селі відбувся суботник по прибиранню території, у якому прийняли участь найактивніші мешканці.
18 Квітня, 2019 р., 16:48
24 квітня 2019 року о 10:00 в приміщенні адміністративної будівлі відбудеться планове засідання виконавчого комітету Семенівської міської ради, на якому планується розглянути наступні питання:
18 Квітня, 2019 р., 16:14
Кожний 100-річний ювілей є гордістю району, у кожного з них своя історія, свої секрети довголіття. Коли чуєш про те, що хтось відсвяткував сторічний ювілей, підсвідомо починаєш вірити, що чудеса існують.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь