Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

06 Травня, 2019 р., 09:46
Пане Міністре! Я працював столяром на підприємстві майже півроку, отримував “наручно” зарплату, але, як з’ясувалося, офіційно мене ніхто не оформив. Про всі обов’язкові процедури при влаштуванні на роботу я дізнався вже потім, після інциденту. Як мені бути тепер?
02 Травня, 2019 р., 12:37
  8 травня 2019 року 18:40 – Формування колони біля Семенівського історико-краєзнавчого музею. 19:00 – Урочисте віче з нагоди відзначення Дня пам’яті та примирення «Шануймо живих, пам’ятаймо загиблих» (Міський парк) 9 травня 2019 року 10:00 – Формування колони біля Центральної районної бібліотеки. 10:30 – Урочистий мітинг-реквієм «Перемога завойована в боях». 11:00 – Святковий концерт (Міський парк). Працює роздрібна торгівля та атракціони для дітей.  
02 Травня, 2019 р., 10:26
26 квітня у Машівській бібліотеці відбулась зустріч юних читачів з ліквідатором аварії на Чорнобильській АЕС Петром Костянтиновичем Шкуратом, присвячена 33-й річниці екологічної катастрофи.  На заході було представлено: фото-виставка: "Чорнобилю немає забуття"; літературно-поетична сторінка; Підготовлена цікава  екологічна інсценівка учнями Машівського ЗСО.
02 Травня, 2019 р., 09:23
Стало необхідною і одночасно сумною щорічною традицією згадувати про жахливі події весни 1986 року та тих людей, які ціною власного здоров’я, а часто – і життя, врятували людство від неминучої загибелі.
26 Квітня, 2019 р., 15:13
З нагоди відзначення цієї дати пройшов пам’ятний мітинг за участю першого заступника міського голови – Сергія Єрьоми, заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів – Олександра Кравцова, керуючої справами (секретаря) виконавчого комітету – Олени Михайлової, в.о. голови районної державної адміністрації – Станіслава Черниша, учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, її потерпілих, працівників установ і організацій та всіх небайдужих Семенівців.
26 Квітня, 2019 р., 14:43
Одним із завдань в роботі Семенівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді є надання соціальних послу різним категоріям дітей та осіб і, насамперед, дітям та особам з особливими потребами.
26 Квітня, 2019 р., 10:50
Виконавчий комітет міської ради розглянув питання оздоровлення та відпочинку дітей в літній період поточного року та відповідним рішенням утворив міжвідомчу комісію з перевірки стану готовності таборів з денним перебуванням.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь