Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

17 Квітня, 2019 р., 16:13
Університет державної фіскальної служби України ініціює проведення IІI Всеукраїнського Інтелектуального конкурсу «Податківець майбутнього» як одного із незалежних складових Всеукраїнського конкурсу «Податківець майбутнього». До участі запрошуються учні 9-11 класів усіх регіонів України.
17 Квітня, 2019 р., 15:24
Відділ статистики у Семенівському районі інформує про Київську академію статистики. 
17 Квітня, 2019 р., 15:19
Відповідно до рішення сесії міської ради № 277  від 20 грудня 2018 року  «Про затвердження Порядку дій  міської ради  щодо виявлення, обліку, зберігання безхазяйного майна,  визнання спадщини відумерлою та прийняття такого майна у комунальну власність Семенівської міської ради» відділ комунального майна міської ради повідомляє про виявлення біля Семенівського ЗСО І-ІІ ступенів № 5 безхазяйного рухомого майна, а саме: металевої  труби  довжиною 28 метрів, діаметром 600 мм,  товщиною стінки 8 мм.
17 Квітня, 2019 р., 14:32
15 квітня 2019 року в Семенівській міській раді відбулася робоча зустріч з Чернігівським громадським комітетом захисту прав людини, який реалізує проект «Впровадження Національного механізму взаємодії суб’єктів, які здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми, в тому числі дітьми в громадах Чернігівської області» спільно з Департаментом сім’ї, молоді та спорту, Служби у справах дітей Чернігівської ОДА, Чернігівського обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та Відділу ювенальної превенції ГУНП в Чернігівській області.
16 Квітня, 2019 р., 16:20
У зв'язку з недостатньою обізнаністю жителів прикордонних населених пунктів, підприємств та організацій різної форми власності, які здійснюють свою діяльність в межах прикордонної смуги, у 2018 році військовослужбовцями збройних сил Російської Федерації здійснено викрадення з території України 4 громадян України (2 військовослужбовці Сумського прикордонного загону та 2 цивільних мешканців).
16 Квітня, 2019 р., 15:58
Звернення Організаційного комітету з підготовки та проведення у 2019 році заходів з нагоди Дня охорони праці в Україні  до органів державної влади, органів місцевого самоврядування, роботодавців, профспілок, засобів масової інформації, керівників і працівників підприємств, установ та організацій.
16 Квітня, 2019 р., 12:53
Сьогодні близько 80% населення мають проблеми з зором. Такі дані називає офіційна статистика України. Зокрема, до цього спонукають такі фактори, як відсутність звички давати очам відпочинок. Вже другий рік поспіль в областях України проводиться Всеукраїнська соціальна програма «Добре бачу» для населення. Программа направлена на підтримку здорового зору серед малозабезпеченого, соціально незахищеного населення і має за мету сформувати культуру профілактики збереження зору.
16 Квітня, 2019 р., 10:17
Творчість письменників рідного краю безцінна. Народжені ними рядки  хвилюють, радують, змушують замислитися - в них  вкладені душа і серце. Кожен рядок, кожне слово світяться красою життя, радістю існування на землі. Вони щільно зв’язані між собою: людина, її праця, її думи й почуття, її прагнення й мрії -  з красою рідної землі, з багатством і щедрістю природи.
16 Квітня, 2019 р., 09:42
Доброго дня!  Я - житель міста Миколаєва і, як кожен українець,31 березня обирав президента. Перебуваючи у кабінці для голосування, помітив як поруч зі мною, у сусідній кабінці, спрацьовує фотоспалах. Я знав, що заповнений виборчий бюлетень не можна фотографувати,  тому  одразу звернувся до спостерігачів та повідомив про цей факт. Розкажіть, будьласка, які ще є види правопорушень і як правильно реагувати на них свідомим громадянам. Дякую!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь