Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

15 Травня, 2019 р., 15:51
Шановні жителі громади! З  15 травня по 15 червня 2019 року (включно) розпочалось голосування за проекти з громадського бюджету! Вибір Проектів, які попередньо отримали позитивну оцінку і були виставлені на голосування, здійснюють жителі, що постійно проживають в Громаді та яким виповнилося 14 років та мають паспорт громадянина України, шляхом відкритого голосування у пункті голосування – в центральному холі приміщення Семенівської районної ради. Відбір Проектів серед виставлених на голосування здійснюється на спеціальному бланку для голосування, який Ви можете знайти на сайті міської ради або в пункту для голосування. На бланках для голосування жителі громади можуть вибрати з-поміж виставлених на голосування проектів не більше ніж за 2 (два) різні проекти. Будьте уважні! Нумерація проектів змінена відповідно жеребкування, яке відбулося перед голосуванням, відповідно до Положення. Перелік проектів для голосування Ви зможете переглянути на сайті міської ради (розділ «Громадський бюджет» - Перелік проектів для голосування) або в пункті для голосування. Зроби свій вибір!
14 Травня, 2019 р., 11:38
У Національній академії державного управління при Президентові України продовжується набір на нові спеціалізації для державних службовців і посадових осіб місцевого самоврядування, депутатів та усіх зацікавлених у місцевому і регіональному розвитку:
14 Травня, 2019 р., 10:26
По програмі громадського бюджетування (бюджет участі) мешканцями Олександрівського старостинського округу було подано проект «Чисте довкілля. Роздільне збирання сміття в Олександрівці».
14 Травня, 2019 р., 10:25
Чернігівське відділення Українського державного фонду підтримки фермерських господарств розпочало прийом документів для участі в конкурсі на отримання фінансової підтримки на поворотній основі за бюджетною програмою «Надання кредитів фермерським господарствам».
14 Травня, 2019 р., 09:09
Травень – місяць, багатий на свята, найпишніша та найпрекрасніша пора весни. І одне з травневих свят в Україні називається просто, але стосується кожного з нас. Це День Матері, який відзначається в нашій країні у другу неділю травня.
13 Травня, 2019 р., 12:43
Прослуховування II туру VIII відкритого Всеукраїнського конкурсу виконавців на народних інструментах «Поліський вернісаж» відбулися  11 травня 2019 року.
13 Травня, 2019 р., 12:23
Доброго дня! Мій сусід орендує земельну ділянку вже декілька років, але тиждень тому до нього приїхали невідомі люди з документами і заявили що віднині вони є орендарями. Він звернувся до поліції, там зареєстрували заяву і більше нічого. Цього року я теж планував взяти землю в оренду, але тепер  побоююсь. Підкажіть, як бути?
13 Травня, 2019 р., 11:19
В Україні щорічно у другу неділю травня відзначається День матері - найдорожчої у світі людини, яка дарувала нам життя. Щоденно і цілодобово гаряче серце неньки оточує нас турботою та безмежною любов’ю , опікою. Її думки та щира молитва – найцінніший оберіг! Це матуся першою навчає нас любити Батьківщину та рідний край, виховує повагу до святинь свого народу. І наш святий обов’язок – цінувати та поважати Матір.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь