Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

15 Квітня, 2019 р., 15:51
Розпорядженням міського голови від 15 квітня 2019 року №74 та відповідно до статті 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» скликана  двадцять перша сесія міської ради сьомого скликання, яка планується відбутись 25 квітня 2019 року о 10-00 годині в залі засідань адміністративної будівлі.
15 Квітня, 2019 р., 11:44
Співробітниками податкової міліції ГУ ДФС у Чернігівській області, спільно із працівниками управління захисту економіки в Чернігівській області Національної поліції України під процесуальним керівництвом прокуратури області проводяться цілеспрямовані заходи, направлені на вилучення з обігу небезпечного для життя людей алкогольного сурогату.
12 Квітня, 2019 р., 16:25
Протягом поточного тижня учні 3-их та 6-их класів Семенівської гімназії №2 разом зі своїм учителем Сокол А.П. відвідували Шевченківську світлицю, яка знаходиться в приміщенні Семенівського міського палацу культури.
12 Квітня, 2019 р., 16:22
Міжнародний день визволення в'язнів нацистських концтаборів за рішенням Організації об'єднаних націй щороку відзначається  11 квітня. Саме в цей день 1945 року в'язні концтабору «Бухенвальд», дізнавшись про наближення союзних військ, підняли озброєне повстання. В таборі знаходилися декілька десятків тисяч ув'язнених з 18 країн Європи. Також цього дня були звільнені в'язні нацистського табору «Дора». 22 квітня були звільнені в'язні «Заксенхаузена», 29 квітня – «Дахау», 30 квітня – «Равенсбюрка», потім – «Освенцим», і «Майданек», «Маутхаузен» і «Штутгоф».
12 Квітня, 2019 р., 15:28
Сьогодні, 12 квітня 2019 року, на базі КЗ «Семенівський міський палац культури» було проведено підсумки творчих звітів колективів художньої самодіяльності та окремих виконавців клубних закладів.
12 Квітня, 2019 р., 14:11
12 квітня в районній бібліотеці для дітей відбувся 2 етап Всеукраїнського конкурсу «Книгоманія - 2019». Цей конкурс наша бібліотека проводить з 2005 року – щорічно. За цей час діти Семенівського району (переможці районних конкурсів) двічі виборювали перші та займали друге та третє призові місця в області.
12 Квітня, 2019 р., 12:57
На території міського парку у м. Семенівка стартувала районна акція «Посади дерево миру». Інженер з лісовідновлення ДП «Семенівське лісове господарство» Олена Шкода провела інструктаж по садінню дерев та догляду за ними.
12 Квітня, 2019 р., 09:50
Днями на території Семенівського парку спільними зусиллями працівників міської ради та працівників ДП «Семенівське лісове господарство» висаджено декілька десятків саджанців дерев та кущів. А саме ялинку канадську, дуб червоний, ялівець козацький, липу та катальпу. У такий спосіб оновлюємо наші "легені", адже значна частина насаджень в парку через свій поважний вік була видалена тому що у вітряну погоду становила небезпеку для відвідувачів парку.
11 Квітня, 2019 р., 16:44
Для забезпечення якості освіти, розвитку здібностей та інтересів школярів і їх соціалізації в сучасному освітньому середовищі директору школи доводиться бути творчо-гнучким, уміти вирішувати нерозв’язні проблеми. З метою покращення якості надання освітніх послуг на території Семенівщини було проведено обласний семінар «Роль директора менеджера освіти в системі управління Новою українською школою в умовах децентралізації», організований заввідділом керівних кадрів та координації діяльності методичних кабінетів (центрів) Іриною Усік та методистом відділу керівних кадрів та координації діяльності методичних кабінетів (центрів) Наталією Баришовець. На заході були присутні 29 представників з районів, міст та об’єднаних територіальних громад області (9 – з опорних шкіл районів, міст, 20 – з ОТГ).
10 Квітня, 2019 р., 11:34
Конкурс буде проведено 06.05.2019 в Семенівській міській раді  за адресою: м.Семенівка, вул. Червона Площа, буд. 6.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь