Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

10 Квітня, 2019 р., 09:18
9 квітня в центральній районній бібліотеці відбулася зустріч міського голови Сергія Деденка з колективом бібліотеки з питань тенденції майбутнього розвитку бібліотечної системи Семенівської ОТГ.
09 Квітня, 2019 р., 11:03
Пане Міністре! 31 березня я голосувала на виборчій дільниці не за місцем своєї реєстрації, а фактичного проживання. Перед цим я зверталась до уповноваженого органу, через який мене додали до списку виборців на тій дільниці, на якій я хотіла проголосувати. Маю питання, чи потрібно ще раз перевіряти себе у списках під час другого голосування на виборах? Дякую за відповідь.
09 Квітня, 2019 р., 10:59
Розпорядженням  міського голови  від 08.04.2019 р. №70 « Про проведення конкурсу з відбору суб’єктів оціночної діяльності, які будуть залучені до проведення оцінки об’єктів нерухомого майна комунальної власності міської ради» визначено термін проведення  конкурсу .
08 Квітня, 2019 р., 12:13
Людський мозок здатний розв’язувати завдання неймовірної складності. Цю властивість психологи називають інтелектуальністю. Перевірити свою інтелектуальність учні шкіл громади змогли взявши участь у міській інтелектуальній грі "Найрозумніші", яка пройшла в актовій залі Семенівської гімназії № 2.
05 Квітня, 2019 р., 16:23
Шановні громадяни! Окрім безпосередньої загрози людському здоров’ю, спалювання листя і сухої трави руйнує ґрунтовий покрив, знищує ґрунтоутворюючі мікроорганізми.
05 Квітня, 2019 р., 16:00
З метою покращення стану доріг на вулицях з грунтовим покриттям 5 квітня 2019 року в Семенівці  розпочато грейдерування доріг.
05 Квітня, 2019 р., 15:53
05 квітня 2019 року до Семенівського історико-краєзнавчого музею завітали учні 4-А класу Семенівської гімназії №2 разом зі своїм учителем Сокол А.П. Метою їх візиту було розширення знань про історію і традиції рідного краю. В ході заходу молодший науковий співробітник музею Коломієць Я.В. розповіла про головні історичні події Семенівщини, познайомила присутніх з традиціями та обрядами нашої місцевості.
05 Квітня, 2019 р., 15:21
Сьогодні, в приміщенні міської ради, відбулась друга громадська консультація з проекту стратегії розвитку Семенівської об’єднаної територіальної громади на 2019 – 2028 роки, в  якій знову ж таки взяли участь регіональний координатор проекту в Чернігівській області Микола Силенко, представники з розробки стратегії та мешканці  громади.   

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь