Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Питання формування проєкту бюджету на 2020 рік обговорювали на апаратній нараді міської ради

Дата: 18.11.2019 16:27
Кількість переглядів: 6528

Фото без описуПро питання забезпечення життєдіяльності всіх галузей Семенівської міської ради йшлося на щотижневій апаратній нараді, яку провів міський голова Сергій Деденко.

Серед пріоритетних напрямків роботи  – підготовка проєкту бюджету на 2020 рік. Відтак, найближчим часом постає необхідність щодо формування кошику доходів та видатків громади на наступний рік. Планується подати головний фінансовий документ на розгляд чергової сесії міської ради в термін до 25 грудня поточного періоду.

Далі мова йшла про різні напрямки роботи структурних підрозділів міської ради в ОТГ.

Зокрема, зі слів керівника КП ”Семенівьке“ Дмитра Коленченка, завершено реконструкцію вуличного освітлення по вулицям Шкільна, Качуково, Кавказька. Робітниками з благоустрою упорядковано територію біля музичної школи. Також він зазначив, що КП завершило підготовку  до роботи в осінньо-зимовий період.

На нараді проінформовано про завершення ремонтних робіт даху 4,5,та 6 під’їздів  п’ятиповерхового будинку № 9 розташованого по вул., Центральна.  

Ще одне надбання нашого міста, про яке стало відомо сьогодні – станція моніторингу якості повітря. Завдяки плідній співпраці відділу економіки та інвестицій з громадською організацією “Платформа Громадський Контроль” міська рада отримала  безкоштовне обладнання для моніторингу якості повітря.

Враховуючи звернення мешканців сільської місцевості, на вівторок 19 листопада заплановано провести виїзну громадську приймальню на території села Погорільці, де всі охочі зможуть поспілкуватись з міськім очільником.

Обговорювали сьогодні й тему освітнього процесу, а саме те що на даний час проходять районні олімпіади,  за підсумками яких буде визначено учасників обласних етапів.

По завершенню апаратної наради керівникам структурних підрозділів дані доручення за різними напрямками роботи в межах їх компетенції.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь