Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

13 Березня, 2019 р., 14:58
Семенівська дитяча музична школа працює уже більше 50-ти років. За цей час її випускниками стали тисячі учнів, багато з яких продовжили здобувати музичну освіту та працюють сьогодні, як у рідній школі, так і в інших музичних закладах України. Проте для надання якісної освіти, школа постійно потребує оновлення інструментів. На жаль, скрутний фінансовий стан не дозволяє придбати музичні інструменти, які б відповідали сучасним вимогам.
13 Березня, 2019 р., 08:53
З 08 по 10 березня у столиці проходив Чемпіонат України з хортингу, у якому взяли участь 550 спортсменів із 16 областей України.
13 Березня, 2019 р., 08:35
12 березня на засіданні виконавчого комітету прийнято рішення про приватизацію шляхом викупу об’єкту малої приватизації комунальної власності Семенівської міської ради нежитлової будівлі (приміщення колишньої аптеки) в с. Костобобрів.
13 Березня, 2019 р., 08:27
У 2018 році виповнилося 100 років Державному Гербу України. З цієї нагоди Український інститут національної пам’яті та видавництво «Родовід» підготували плакатну виставку «Символ твоєї свободи. 100 років Державного Герба України».
13 Березня, 2019 р., 08:07
Коли у керівників відділів освіти громад Чернігівщини виникають складні ситуації, вони шукають інформацію … у спеціальній Вайбер-групі. А перед важливими зустрічами в Чернігові узгоджують плани дій у кав’ярні за ранковою кавою. А ще, вони готові ділитися інформацією з освітянами інших громад, бо розуміють що таке «бути у інформаційному вакуумі, відчуватися безпорадним та збирати по крупицях необхідні знання».
12 Березня, 2019 р., 12:12
Згідно Закону України « Про приватизацію державного та комунального майна» сформований та затверджений перелік нерухомого майна, яке підлягає приватизації. Приватизація проводиться шляхом продажу на аукціоні в електронній торговій  системі Prozzoro. Умови продажу з урахуванням балансової вартості розробляються аукціонною комісією, створеною в міській раді.
12 Березня, 2019 р., 09:23
Відповідно до роз’яснень Центральної виборчої комісії (Постанова ЦВК №268) виборець, включений до списку виборців, має можливість реалізувати право голосу на виборах Президента України шляхом отримання виборчого бюлетеня за умови пред'явлення, зокрема, паспорта громадянина України у формі книжечки або у формі ID-картки. Громадянам включеним до списку виборців на виборчій дільниці не мають права відмовити в реалізації права голосу з причин відсутності у паспорті громадянина України у вигляді книжечки фотокартки, яка вклеюється при досягненні 25 - та 45 річного віку або розбіжностей у виборчій адресі виборця, чи з підстав відсутності відомостей щодо реєстрації місця проживання у ID-картці.
12 Березня, 2019 р., 08:08
В історії є імена, які з гордістю вимовляє, пам’ятає і шанує все людство. До них належить й ім’я великого українського Кобзаря –Т.Г.Шевченка.  Неперевершений  світоч української  культури, геніальний поет, художник, мислитель, відомий не лише в Україні, але й в усьому світі. Великий Кобзар піднісся до вершин людського духу, вселюдської любові, бо був великим патріотом України, заповідав  нам любити свій народ, плекати свою культуру.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь