Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

В Семенівському закладі дошкільної освіти №6 «Сонечко» впроваджується інклюзивна освіта

Дата: 03.10.2019 16:52
Кількість переглядів: 6480

Фото без описуПитання інклюзії сьогодні набуває широкої актуальності. Інклюзивна освіта в загальноосвітніх закладах громади стає доступною для дітей з особливими освітніми потребами.

На часі впровадження інклюзивної освіти в дошкіллі. В цьому напрямку 3 жовтня 2019 року виконавчий орган міської ради зробив перші кроки та прийняв рішення про відкриття інклюзивної групи у Семенівському закладі дошкільної освіти (ясла-садок) комбінованого типу №6 «Сонечко».

 Фінансування витрат на інклюзивну освіту в дошкільних закладах так як і в закладах загальної середньої освіти буде здійснюватися за рахунок цільової субвенції з державного бюджету.

Рішенням виконавчого комітету затверджено протокол про результати електронного аукціону з продажу об’єкта малої приватизації будівлі Хотіївської бібліотеки-філії за ціною 14,028 тис. грн., шляхом продажу зазначеного об’єкту мешканцю с. Хотіївка Олександру Колосу.

У зв’язку з перейменуванням юридичного відділу та внесенням змін до структури апарату міської ради внесені зміни до Регламенту роботи виконавчого комітету Семенівської міської ради».

Відповідно програми «Власний дім» виконком  міської ради порушив клопотання щодо надання згоди на надання довгострокових пільгових кредитів ще двом мешканцям громади.

Для створення сприятливих умов для громадян, які очікують автотранспорт  розглянуто питання введення в експлуатацію зупинки громадського транспорту, розташованої за адресою: вул. Самойловича, 45 А, м. Семенівка.

Наступним затверджено перелік проектів, що можуть реалізовуватися за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку об’єднаних територіальних громад у 2019 році в Семенівській об’єднаній територіальній громаді.

З метою впорядкування та подальшого встановлення вуличного спортивного майданчика для занять з вагою свого тіла члени виконкому надали  дозвіл на знесення рештків зруйнованих дитячих цегляних фортець у міському парку, які не відповідають санітарним і технічним вимогам.

       



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь