Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

12 Березня, 2019 р., 09:23
Відповідно до роз’яснень Центральної виборчої комісії (Постанова ЦВК №268) виборець, включений до списку виборців, має можливість реалізувати право голосу на виборах Президента України шляхом отримання виборчого бюлетеня за умови пред'явлення, зокрема, паспорта громадянина України у формі книжечки або у формі ID-картки. Громадянам включеним до списку виборців на виборчій дільниці не мають права відмовити в реалізації права голосу з причин відсутності у паспорті громадянина України у вигляді книжечки фотокартки, яка вклеюється при досягненні 25 - та 45 річного віку або розбіжностей у виборчій адресі виборця, чи з підстав відсутності відомостей щодо реєстрації місця проживання у ID-картці.
12 Березня, 2019 р., 08:08
В історії є імена, які з гордістю вимовляє, пам’ятає і шанує все людство. До них належить й ім’я великого українського Кобзаря –Т.Г.Шевченка.  Неперевершений  світоч української  культури, геніальний поет, художник, мислитель, відомий не лише в Україні, але й в усьому світі. Великий Кобзар піднісся до вершин людського духу, вселюдської любові, бо був великим патріотом України, заповідав  нам любити свій народ, плекати свою культуру.
07 Березня, 2019 р., 10:41
Семенівська міська рада проводить роботу по видаленню старих та аварійних дерев в міському парку, які становлять небезпеку для здоров’я  та життя громадян відповідно актів обстеження, складених комісією міської ради, погоджені з екологом та затверджені рішенням виконавчого комітету міської ради.
07 Березня, 2019 р., 08:01
Кожного року, на початку весни, українці вшановують пам’ять великого поета, людини світлого розуму, чистих помислів і трагічної долі –Тараса Григоровича Шевченка. Протягом не довгих літ життя поет зорав свою ниву і засіяв її словом добра, любові, правди та волі. У цьому році виповнюється 205 років з дня народження Т.Г.Шевченка, проте і нині живе під сонцем України Кобзареве слово, слово великої, непогасної любові до свого народу та землі.
07 Березня, 2019 р., 08:00
6 березня міський голова Сергій Деденко зустрівся з лікарями Семенівського центру первинної медико-санітарної допомоги.
06 Березня, 2019 р., 16:51
У відповідності до Конституції України чергові вибори Президента України призначені Верховною Радою на 31 березня 2019 року. Главу держави буде обрано громадянами України на основі загального, рівного і прямого виборчого права шляхом таємного голосування. Права голосу на виборах позбавлені лише громадяни, визнані судом недієздатним.
06 Березня, 2019 р., 07:50
Масляна, Масниця, Колодій – одне з календарно-побутових свят, яке пов’язане з давнім народним звичаєм – проводами зими і зустріччю весни. Припадає воно на останній тиждень перед початком Великого посту.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь