Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

«16 днів проти насильства»

Дата: 09.12.2019 08:20
Кількість переглядів: 6471

Фото без опису4 грудня  в приміщенні Семенівської районної філії Чернігівського обласного центру зайнятості був проведений «круглий стіл», присвячений проблемам попередження сімейного та гендерно обумовленого насильства в рамках Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства».

Участь в заході взяли представники Національної поліції, служби у справах дітей РДА, міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, ГО «Спілка жінок Семенівщини», районного центру зайнятості, управління соціального захисту населення, відділу освіти, молоді та спорту міської ради, відділу культури та туризму, бюро правової допомоги.

Були обговорені питання профілактики домашнього насильства, допомоги сім’ям у складних життєвих обставинах, малозабезпеченим сім’ям та сім’ям з дітьми, профілактики шкільного насильства – булінгу та багато інших.

Представник Нацполіції Микола Бондаренко поінформував присутніх про кількість зареєстрованих випадків домашнього насильства, відповідальність за відповідні злочини.

Директор міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Вікторія Сич розповіла про діяльність мобільної бригади соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі.

Голова ГО «Спілка жінок Семенівщини» Раїса Бондаренко наголосила на необхідності посилення взаємодії між суб’єктами соціальної роботи щодо попередження випадків насильства, звернула увагу учасників на проблему недостатньої укомплектованості соціальної сфери фахівцями, що не дає змоги охопити соціальними послугами всі верстви населення громади.

На «круглому столі» були вироблені рекомендації щодо подальшої співпраці та поліпшення роботи з попередження сімейного та гендерно обумовленого насильства.

 

Семенівський міський ЦСССДМ



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь