Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Проведено семінар-практикум для вчителів початкових класів закладів загальної середньої освіти Семенівської ОТГ «Впровадження стандартів НУШ в роботу початкової школи

Дата: 29.11.2019 09:52
Кількість переглядів: 6417

Фото без описуВиховати компетентного творчого учня може лише компетентний і творчий учитель. Робота педагогів супроводжується постійним спонуканням до творчості, жоден учитель не застосовує загальновідомі методики без свого відтінку, свого наголосу. Розуміючи важливість і складність проблем, що постають перед ними, учителі працюють над удосконаленням освітнього процесу. Саме з цією метою 27 листопада  2019 року методичним кабінетом відділу освіти, молоді та спорту Семенівської міської ради на базі Семенівського ЗСО І-ІІІ ступенів №1 проведено семінар-практикум для вчителів початкових класів закладів загальної середньої освіти «Впровадження стандартів НУШ в роботу початкової школи».

Учасників семінару гостинно зустріли вчителі та адміністрація школи. Вони познайомили присутніх із учителями початкової ланки освіти, в основному акцентуючи увагу не на професійних, а на особистісних якостях педагогів, ще раз доводячи, що лише цікава, творча, неповторна особистість учителя може виховати креативного, самостійного, всебічно розвиненого учня.

Педагоги мали можливість бути присутніми на уроці розвитку зв’язного мовлення у 2 класі. Вчителька Шевцова Олена Миколаївна вдало інтегрувала навчальний матеріал різних освітніх галузей навколо спільної теми, активізувала діяльність учнів інтерактивними методами роботи. Діти своїми емоціями, безпосередністю, активною роботою вразили гостей. Вони грамотно висловлювалися, відповідали повно і логічно, підтримували вчительку, з бажанням виконували всі ігрові та навчальні завдання. Слухачі семінару підкреслили, що нова школа сприяє кращій адаптації, збереженню фізичного та психоемоційного здоров’я дітей.

В ході семінару для вчителів були проведені тренінги з фахової майстерності.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь