Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Пріорітетні напрямки роботи міської ради на поточний тиждень визначено на апаратній нараді

Дата: 04.11.2019 16:53
Кількість переглядів: 6448

Фото без описуСьогодні міський голова Сергій Деденко провів щотижневу апаратну нараду за участі посадових осіб та керівників структурних підрозділів, під час якої підсумував події, які відбулися та озвучив план заходів на найближчий період. На нараді були обговорені актуальні питання життя громади, які стосувалися житлово-комунальної, культурної, соціальної та економічної сфери.

Серед першорядних планів цього тижня – очищення прибудинкового каналізаційного колектора, який обслуговує багатоповерховий будинок розташований за адресою вул., Центральна 5А. За повідомленням начальника КП «Ревна» Володиммира Суботи, очищення колектора буде проведено сьогодні.

Продовжив тему роботи комунальних підприємств директор КП «Семенівське» Дмитро Коленченко, який доповів про завершення ремонтних робіт вуличного освітлення в с. Карповичі, про прибирання території міського парку від опалого листя та видалення залишків аварійних дерев, тобто так би мовити приведення території до належного стану.

Також, сьогодні стало відомо те, що на 5 листопада заплановано проведення робіт по видаленню аварійних дерев по вулиці Приозерна.

Враховуючи звернення мешканців сільської місцевості, у вівторок 5 листопада буде проведена зустріч міського голови Сергія Деденка з жителями села Леонівка стосовно надання земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства.

Цього тижня заплановано проведення засідання постійних комісій на 5 листопада, засідання виконавчого комітету 6 листопада та засідання чергової двадцять сьомої сесії міської ради, яке відбудеться 7 листопада.

Серед позитивних моментів, відкриття нового спортивного майданчика. Засмучує лише той факт, що відкриття ще не відбулось, а акти вандалізму вже мають місце. Оскільки коштів на розвиток інфраструктури не так й багато, ми маємо цінувати все що вдається зробити в даному напрямку.

Також, на нараді увагу присутніх зосереджено на тому, що на території України виявлено випадки дифтерії. Оскільки ця хвороба має важкі наслідки то питання проведення щеплення зараз стоїть дуже гостро. За повідомленням головного лікаря комунального закладу Семенівської міської ради Чернігівської області «Семенівський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Таіси Іваненко, вакцина для проведення щеплення проти дифтерії та правця є в необхідній кількості.

За підсумками наради посадовим особам та керівникам структурних підрозділів дані доручення в межах їх компетенції.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь