Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Міська рада продовжує проведення робіт з благоустрою міста

Дата: 07.11.2019 08:19
Кількість переглядів: 6961

В центрі міста укладено  616 кв.м. тротуарної плитки. В подальшому планується проведення озеленення, посадка дерев або декоративних кущів, будуть встановлені бетонні напівсфери та лавки біля будівлі музичної школи.

Також тротуарна плитка (більше 45 кв.м.) та сходинки укладаються біля побудованого мультифункціонального майданчика для занять ігровими видами спорту, який призначений для занять спортом з таких видів, як волейбол, баскетбол, великий теніс  та бадмінтон.

Відкриття даного об’єкту планується на 8 листопада .

На жаль, знайшлись в нашій громаді особи, які зробили акт вандалізму, пробуючи поламати замки та відігнути двері на побудованому спортивному майданчику та на дитячому майданчику зламали кільце для гри в баскетбол.

Звертаємось до жителів міста, батьків, учнів з проханням бережно відноситись до цінного  майна, яке ще довгі роки може слугувати всім нам.

В міському парку проводиться планування території  для встановлення вуличного спортивного майданчика для фізичних занять з вагою свого тіла за проектом-переможцем громадського бюджету Олександра Похильця.

Продовжуються роботи з реконструкції зали для фізкультурно-оздоровчих занять в існуючій прибудові комунального закладу «Семенівський міський палац культури». На даному етапі ведуться роботи по утепленню фасаду будівлі, встановленню енергозберігаючих склопакетів та внутрішні демонтажні роботи.

Особлива увага міської ради прикута до вирішення питання повалення аварійних дерев біля особистих осель мешканців міста. В останній період у місті Семенівка проведено повалення дерев на вулицях Б.Хмельницького, Центральна, Приозерна, Пряма, Кайдашівка, Жовтнева та інших.  Дані роботи проводяться бригадою з благоустрою комунального підприємства «Семенівське» за допомогою автогідропідйомника, який нещодавно придбано міською радою за кошти інфраструктурної державної субвенції. На 7 листопада заплановані роботи по видаленню дерев по вулиці Дарвіна.

Відділ житлово-комунального господарства та благоустрою



Коментарі:

Клименко дмитро
2019-11-07 17:42:33

Так тримати!!!!!!

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь