Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

На черговій сесії внесено зміни до міського бюджету та прийнято ряд питань життєдіяльності ОТГ

Дата: 08.05.2020 12:30
Кількість переглядів: 6468

Фото без опису

У четвер, 7 травня, відбулась чергова тридцять п’ята сесія міської ради сьомого скликання, під головуванням міського голови Сергія Деденка.

На розгляд сесії було винесено 35 питань, які відповідно до регламенту міської ради попередньо розглядалися на засіданнях постійних депутатських комісій. Після затвердження порядку денного, депутати перейшли до розгляду проєктів рішень внесених на розгляд сесії.

Розпочалось пленарне засідання з внесення змін до рішення міської ради від 24.12.2019 року № 664 «Про міський бюджет на 2020 рік». За рахунок перевиконання дохідної частини міського бюджету, збільшені видатки:

- на оплату праці працівникам бюджетних установ громади в сумі 745,8 тис. грн;

- надання фінансової підтримки КНП «Семенівський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» у сумі 133,3 тис. грн., з них 73,3 тис. грн., для посилення заходів щодо профілактики зараження медичних працівників, пацієнтів мобільної медичної бригади; 60 тис. грн., на сплату спожитих енергоносіїв;

- надано 105 тис. грн., коштів районному бюджету для оплати комунальних послуг та придбання ліків психоневрологічним хворим;

- збільшено видатки на благоустрій громади на 112,9 тис. грн.

Збільшені видатки на реалізацію Програми удосконалення охорони та облаштування державного кордону України на території Семенівської міської ради (ОТГ) Чернігівської області на 2019-2021 роки в сумі 100 тис. грн.

Міська рада продовжує участь у фінансуванні Програми підтримки індивідуального житлового будівництва «Власний дім», рішенням ради виділено 125 тис. грн.

Для взяття зобов’язань з виплати заробітної плати обслуговуючого персоналу шкіл громади перерозподілені видатки у сумі 28,2 тис. грн.

Також, на сесії розглянуто ряд питань управління комунальним майном та прийнято 25 земельних питань серед, яких створення громадського пасовища в Погорільському старостинському окрузі.

Загалом всі питання порядку денного сесії були підтримані депутатським корпусом.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь