Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

01 Березня, 2019 р., 15:36
Весна - найпрекрасніша та найочікуваніша пора року. Пташки радіють теплу навесні. На водоймах тане лід, сніги поступово тануть, починає пробиватися перша весняна яскраво-зелена трава, бруньки набухають, розквітають перші тендітні квіти, з гір біжать гуркітливі струмки, звідусіль, чути спів пташок.
01 Березня, 2019 р., 15:23
28 лютого відбулися збори громадян у селі Погорільці, де керівники громади прозвітували перед місцевими жителями про роботу виконавчого органу міської ради.
01 Березня, 2019 р., 15:19
28 лютого відбулися збори громадян у селі Стара Гутка, де керівники громади прозвітували перед місцевими жителями про роботу виконавчого органу міської ради.
01 Березня, 2019 р., 15:07
Сімдесят шість років тому, в березні 1943-го року, в м. Корюківка  сталася страшна трагедія: інтернаціональні загони нацистів знищили 6700 осіб – майже всіх жителів. Таким чином карателі Третього Рейху «відповіли» на операцію загону радянських партизанів під керівництвом Олексія Федорова, які за кілька днів до цього звільнили ув'язнених з нацистської тюрми.
01 Березня, 2019 р., 12:46
12-14 березня у новому ВЦ «КиївЕкспоПлаза» с. Березівка, Макарівського району Київської області відбудеться виставка «Форум фермерських технологій» та Фермерський ярмарок контрактів – єдиний спеціалізований комплексний захід для фермерів, які займаються вирощуванням продукції рослинного походження: овочів, фруктів, ягід, грибів, квітів.
01 Березня, 2019 р., 11:16
На сьогоднішній день питання енергозбереження займає одну з ключових позицій у нашій громаді. Заклади культури Семенівської міської ради уже майже повністю відмовилися від споживання природного газу та перейшли на опалення твердопаливними котлами.
01 Березня, 2019 р., 11:10
27 лютого, за участю міського голови Сергія Деденка, його заступників Сергія Єрьоми та Олександра Кравцова, секретаря міської ради Олексія Желтобрюха, відбулося засідання постійної комісії з питань бюджету, фінансів, соціально-економічного розвитку, податків та торгівлі де депутати міської ради погодили розподіл залишків освітньої субвенції та субвенції на соціально-економічний розвиток громади.
28 Лютого, 2019 р., 11:32
26 лютого 2019 року о 17.00 год. у Семенівському міському палаці культури відбулись загальні збори громадян, на яких міський голова відзвітував про діяльність виконавчих органів ради та виконання програми соціально-економічного розвитку Семенівської міської ради  (об’єднаної територіальної громади) у 2018 році.
28 Лютого, 2019 р., 10:42
21 лютого відбулися збори громадян у селі Кути, де керівники громади прозвітували перед місцевими жителями про роботу виконавчого органу міської ради.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь