Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Виконавчий орган поновив роботу ринку КП «Семенівське» та визначив перелік умов торгівлі на ринку

Дата: 10.04.2020 16:12
Кількість переглядів: 6752

Фото без опису Сьогодні, 10 квітня,  під головуванням міського голови Сергія Деденка, виконавчий комітет міської ради, враховуючи зміни внесені до постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 №211 «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID – 19», прийняв рішення про поновлення роботи ринку комунального підприємства «Семенівське».

Однак для запобігання поширенню коронавірусу COVID – 19 на території населених пунктів міської ради, колегіальний орган встановив  наступні умови:

        - торгівля на ринку дозволяється суб’єктам господарювання та громадянам,  які зареєстровані на території Семенівської міської ради та які реалізують наступні товари: продукти харчування; засоби гігієни; корми; пестициди та агрохімікати; насіння і садівний матеріал; добовий молодняк свійської птиці, за умов забезпечення персоналу (зокрема захист обличчя та очей) та відвідувачів засобами індивідуального захисту (зокрема респіраторами або захисними масками, у тому числі виготовленими самостійно та з дотриманням інших санітарних та протиепідемічних заходів;

          - на ринку одночасно може перебувати така кількість відвідувачів, яка дорівнює кількості торгових точок, але не більше ніж один відвідувач на 20 кв. м. торгівельної площі;

        - відстань між місцями торгівлі повинна становити не менше ніж 5 метрів та наявна можливість забезпечення дотримання відстані між покупцями в чергах не менш ніж 1,5 метри;

        - час роботи ринку - з 8.00 до 14.00 години.

У разі порушення та недотримання особами, які здійснюють торгівельну діяльність та населенням вищевказаних умов, виконавчий орган знову повернеться до розгляду питання щодо доцільності роботи ринку в умовах карантину. Тому кожному необхідно дотримуватися всіх встановлених правил і з порозумінням відноситися до рішень і заходів, затверджених Урядом та органами влади на місцях.

З метою ефективного використання майна комунальної власності виконавчий комітет схвалив умови продажу двох об’єктів малої приватизації, які розроблені аукціонною комісією: нежитлової будівлі колишнього дитячого садочка в селі Миколаївка та нежитлової будівлі колишнього сільського клубу в с. Ферубки.

Члени виконкому також затвердили проєктно-кошторисні документації по трьом проєктам: «Будівництво проїзної частини вул. Польова в м. Семенівка, Семенівського району, Чернігівської області» (коригування); «Капітальний ремонт (відновлення) пішохідної доріжки по вулиці Червона Площа (від центрального входу до міського парку до будівлі №21) у місті Семенівка Чернігівської області»; «Капітальний ремонт проїзної частини вул. Шевченка в м. Семенівка, Семенівського району, Чернігівської області».

Як наголосив голова виконавчого комітету, міський голова Сергій Деденко, фінансування зазначених проєктів буде забезпечено за умови надходження коштів до бюджету громади.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь