Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

12 Лютого, 2019 р., 08:51
Відповідно до рішення сесії міської ради № 277 від 20 грудня 2018 року  «Про затвердження Порядку дій міської ради щодо виявлення, обліку, зберігання безхазяйного майна, визнання спадщини відумерлою та прийняття такого майна у комунальну власність Семенівської міської ради» відділ комунального майна міської ради повідомляє про виявлення та взяття на облік безхазяйного нерухомого майна, а саме:
12 Лютого, 2019 р., 07:53
Основою роботи будь-якої бібліотеки є її книжковий фонд, адже саме він визначає зміст, повноту та якість задоволення і розвитку інформаційних потреб користувачів. Формування бібліотечних фондів для бібліотек КЗ «Семенівська ЦБС» останні 20 років було непростим, списання зношеної та непрофільної літератури значно перевищувало надходження. А зменшений перелік платних послуг, які можуть надаватися б користувачам бібліотек, негативно позначився на доходах книгозбірень і можливостях отримання додаткових ресурсів для поповнення фондів.
08 Лютого, 2019 р., 16:52
Минув рік, коли у зоні проведення АТО, у селі Підгородне Бахмутського району Донецької області, виконуючи свій військовий обов’язок та захищаючи державний суверенітет, територіальну цілісність і недоторканність України, загинув наш земляк Володимир Менчуков. 8 лютого у с. Галаганівка де він похований, прийшли вшанувати його пам'ять перший заступник міського голови Сергій Єрьома, в.о. голови районної державної адміністрації Станіслав Черниш, в.о. старости Роман Кравченко, представники Семенівського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, громадських організацій, районного відділення Української спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів), районної організації воїнів – учасників АТО, родичі загиблого, місцеві жителі. Настоятель церкви Святого Василія протоієрей отець Максим відслужив за героєм поминальну панахиду. Присутні вшанували пам'ять загиблого хвилиною мовчання. Герої не вмирають –вони вічно живуть у наших серцях.  
08 Лютого, 2019 р., 14:34
Відповідно до рішення сесії міської ради № 277  від 20 грудня 2018 року «Про затвердження Порядку дій міської ради щодо виявлення, обліку, зберігання безхазяйного майна, визнання спадщини відумерлою та прийняття такого майна у комунальну власність Семенівської міської ради» відділ комунального майна міської ради повідомляє про виявлення безхазяйного рухомого майна, а саме:
08 Лютого, 2019 р., 08:41
5 лютого відбулися загальні збори громадян у селі Янжулівка, де керівники громади прозвітували перед місцевими жителями про роботу виконавчого органу міської ради.
08 Лютого, 2019 р., 08:37
06 лютого 2019 року  в с. Олександрівка  були проведені загальні збори громадян Олександрівського старостинського округу. Місцеві жителі заслухали звіт   в. о. старости  Коробко Тетяни Іванівни  про діяльність у 2018 році, та які плануються проводитися роботи у 2019 році. Також була надана інформація Семенівським міським головою Деденко Сергієм Івановичем щодо виконання програми соціально-економічного розвитку Семенівської міської об’єднаної громади. У ході зустрічі було визначено коло питань, на які необхідно звернути увагу.
07 Лютого, 2019 р., 16:35
06 лютого 2019 року  були проведені загальні збори громадян в с. Костобобрів. Присутніх на загальних зборах громадян було біля 70 чоловік.
07 Лютого, 2019 р., 11:37
Головне управління ДФС  у  Чернігівській  області проводить «гарячі лінії»   Графік сеансів телефонного зв’язку у лютому 2019 року
06 Лютого, 2019 р., 16:26
Відповідно до рішення сесії міської ради №  277  від 20 грудня 2018 року  «Про затвердження Порядку дій  міської ради  щодо виявлення, обліку, зберігання безхазяйного майна,  визнання спадщини відумерлою та прийняття такого майна у комунальну власність Семенівської міської ради» відділ комунального майна  міської ради повідомляє про виявлення та взяття на облік безхазяйного нерухомого майна, а саме:
05 Лютого, 2019 р., 16:53
Доброго дня, пане Міністре. Через місяць чекаємо з дружиною на первістка, хочемо дізнатися як отримати свідоцтво про народження та зареєструвати місце проживання дитини?   

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь