Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

"Шевченко провісник долі України"

Дата: 11.03.2020 08:03
Кількість переглядів: 6487

Фото без описуБерезень в Україні часто називають Шевченковим. І це не випадково: щороку, навесні, Великий Кобзар приходить  до нас і щороку новим, неповторним. Тарас Григорович Шевченко - велика і невмируща слава українського народу.

До дня вшанування пам'яті Великого Сина України 10 березня районна бібліотека для дітей запросила своїх користувачів,  учнів 6-8 класів ЗСО I-III ступенів №1 та гімназії №2 позмагатися у цікавому та змістовному бібліо- диліжансі "Шевченко провісник долі України". 

 Дві команди - «Славетні художники» та «Генії пера» - мали пройти 5 цікавих зупинок, а саме: «Скульптурна», «Друкарська», «Музейна», «Аптека душі для дорослих», «Дитяча книгозбірня». На кожній зупинці їх очікували, цікаві завдання про життя та творчість великого поета.

До фінішу першою прийшла команда «Генії пера», учасники якої набрали більшу кількість балів. Усі гравці потішили високим рівнем знань.

Захід пройшов весело і цікаво, діти отримали багато позитивних емоцій, а головне те, що гра ще більше згуртувала дітей та  розкрила для них Актуальність Шевченка.  Переможці були нагороджені почесними грамотами за успішно пройдений бібліо-диліжанс, всі учасники отримали невеличкі сюрпризи.

Вже більше двохсот років пройшло, як перестало битися благородне, мужнє серце геніального поета революціонера Тараса Григоровича Шевченка. Але світлий образ великого Кобзаря безсмертний. Для українців усіх наступних поколінь він став потужним джерелом національної свідомості, символом України.

      За матеріалами районної бібліотеки для дітей.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь